Serçe'ye Kendi Sarayında Tuzak - Son Dakika
Güncel

Serçe'ye Kendi Sarayında Tuzak

Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı, Ömür Atay'ın yönettiği 'Serçe Sarayı' 11'inci bölümüyle 24 Mayıs Pazar akşamı 22.30'da Star TV'de.

21.05.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir aşkı seçiyor

Serçe'nin evliliğinin formalite olduğunu öğrenen Kadir, Serçe'den aşklarına son bir şans vermesini ister ancak Serçe, çocuklarını eski kocası Ramazan'dan geri alabilmek için Ali Rıza'nın yanında kalmak zorundadır.

Melike'nin oyunu

Kadir'in nişandan vazgeçmesinden dolayı Serçe'yi suçlayan Melike, Serçe'ye diş biler. İntikamını da Serçe'ye acımasız bir oyun oynayarak alır. Serçe ise kendi sarayında gördüğü manzara karşısında Kadir'i artık tamamen hayatından çıkartır.

Serçe evden ayrılacak mı?

Handan Hanım, Melike ile Kadir'in nişanının bozulmasını fırsat bilerek Serçe'nin evliliğini sorgulamaya devam eder. Handan Hanım ve Melike'nin davranışlarına daha fazla dayanamayan Serçe, evden ayrılma kararı alır. Handan'ın sırlarını Ali Rıza'ya açıklamakla tehdit eden kız kardeşi Mukaddes için bu olup bitenler bulunmaz bir fırsattır.

Sinan'ın sürpriz kararı

Öte yandan, parasız kalan Ramazan'ın, Ali Rıza ile Sinan üzerinden yaptığı pazarlığı duyan Sinan bir plan yapar. Sinan'ın davranışı olayların seyrini değiştirecektir.

'Serçe Sarayı' 24 Mayıs Pazar akşamı 22.30'da STAR TV'de

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serçe'ye Kendi Sarayında Tuzak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement