Şeref Can'ın Annesi Yıldız Engin'den Pişmanlık Sözleri - Son Dakika
Güncel

Şeref Can'ın Annesi Yıldız Engin'den Pişmanlık Sözleri

Şeref Can'ın Kaçırılması İddiasıyla Gündeme Gelen Yıldız Engin, "Keşke Bunların Hiçbirisi Yaşanmasaydı" Diyerek Pişmanlığını Dile Getirdi. Yıldız Engin, Şeref Can'ın Resmi Babası Tuncay Engin'in Bir Süredir Kayıp Olmasıyla İlgili "Eşim Tehdit Edildiği İçin İstanbul'u Terk Etti" Dedi.

29.05.2007 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şeref Can'ın kaçırılması iddiasıyla gündeme gelen Yıldız Engin, "Keşke bunların hiçbirisi yaşanmasaydı" diyerek pişmanlığını dile getirdi. Yıldız Engin, Şeref Can'ın resmi babası Tuncay Engin'in bir süredir kayıp olmasıyla ilgili "Eşim tehdit edildiği için İstanbul'u terk etti" dedi.

Oğlu Şeref Can Engin'in kaçırıldığını iddia eden ancak oğlunun biyolojik babası Ahmet Delican'ın yanında olduğunun öğrenilmesinin ardından gündemden düşmeyen Yıldız Engin, "hesabına haksız yere para geçirmek" suçundan yargılandığı davada beraat etti. Kartal 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya avukatı Gülçin Elgümüş ile birlikte katılan Yıldız Engin, duruşmada masum olduğunu belirtti. Mahkemenin açıklanan kararında da sanığın hesabına para yatırılmasıyla ilgili olarak herhangi bir

cezalandırılmanın olmadığı belirtilip beraatına karar verildi. Adliye çıkışında avukatı Elgümüş ile birlikte soruları yanıtlayan Yıldız Engin, "Ben masum olduğumu söylüyordum. Bu karar uzun zamandan beri aldığım en iyi haberdi" dedi.

Engin, yaklaşık 2 aydır kayıp olan Şeref Can'ın resmi babası Tuncay Engin ile ilgili olarak da, "Eşim tehdit edildiği için İstanbul'u terk etti" ifadelerini kullandı. Kendisinin de sürekli tehdit aldığını iddia eden Yıldız Engin, "Sürekli ölüm korkusuyla yaşıyorum. Bu halen de devam ediyor" diye konuştu.

Yıldız Engin, "Sizi oğlunuzun biyolojik babası Ahmet Delican mı tehdit ediyor?" sorusuna sessiz kalarak cevabı avukatına bıraktı. Avukat Elgümüş ise çocuğu göstermediği takdirde Ahmet Delican'ın Yıldız Engin'i tehdit ettiğini öne sürdü.

Yıldız Engin ise bu yaşananlardan dolayı, "Keşke bunların hiçbirisi yaşanmasaydı diye her günüm bu şekilde dua etmekle geçiyor" diyerek pişmanlığını dile getirdi.

(RA-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şeref Can'ın Annesi Yıldız Engin'den Pişmanlık Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement