Can Tanrıyar'a hakaret eden Seren Serengil için hapis istendi - Son Dakika
Magazin

Can Tanrıyar'a hakaret eden Seren Serengil için hapis istendi

Uzun süredir 'Dumping sendromu' hastalığıyla mücadele eden Seren Serengil'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Can Tanrıyar'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, "Sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle alenen hakaret" suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

22.04.2021 20:03  Güncelleme: 14:21

'Dumping sendromu' hastalığıyla mücadele eden şarkıcı ve sunucu Seren Serengil'in yapımcı Can Tanrıyar'a sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle alenen hakaret' suçundan yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Seren Serengil ve müşteki Can Tanrıyar gelmedi. Müşteki Can Tanrıyar'ın avukatı duruşmada hazır bulundu.

Duruşma savcısı mütalaasında, sanığın savunmasında ikrarda bulunduğu, sosyal medya hesabı üzerinden 'serenserengil' rumuzlu kişisel hesabından müşteki Tanrıyar'ın adını da belirterek paylaşım yaptığı ifade edildi.

2 YIL 4 AYA KADAR HAPİS İSTENDİ

Mütalaada, sanık Serengil'in sözleri irdelendiğinde kaba söz sınırını aştığı ve kişinin onur, şeref ve saygınlığına zarar verecek boyutta olduğunun kabulünün gerekeceği belirtilerek 'Sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle alenen hakaret' suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

"CEZALANDIRILMASINI TALEP EDİYORUZ"

Müşteki Tanrıyar'ın avukatı, "Sanığın suçu işlediği sabittir. Cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi. Mahkeme, sanığın mütalaaya karşı savunma yapması için duruşmayı erteledi.

Can Tanrıyar'a hakaret eden Seren Serengil için hapis istendi

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Can Tanrıyar "müşteki", Seren Serengil ise "şüpheli" olarak yer alıyor. İddianamede, Serengil'in sosyal medya hesabı üzerinden "Bu manyak içim gerekeni yapalım. Tımarhanelik ama önce bir parmaklık görsün, belki düzelir. Bu adam herkesi ölümle tehdit ediyor, namusuma laf ediyor. Kim diye sorarsanız Petek Dinçöz'ün Cumhurbaşkanına seslendiği Can Tanrıyar'dır" şeklinde hakaret içerikli paylaşımda bulunduğu anlatılıyor.

Bu sözlerin müşteki Tanrıyar'ın onur, şeref ve saygınlığını rencide edici boyutta olduğunun belirtildiği iddianamede, Serengil'in "Sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle alenen hakaret" suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyor.

Seren Serengil'e hapis şoku!

"HAKARET KASTIM YOKTUR"

Seren Serengil önceki duruşmada yaptığı savunmasında, şunları söylemişti:

"Eski eşi Petek Hanım'a yaptığı tüm şiddeti bana da yapmaya başladı. İddianamedeki sözleri ben söyledim. Çünkü 2 yıldır şahsım, eşimle olan evliliğimle ve işimle uğraşıyor. İftira atıyor. Yalan haber yapıyor. Dayanamayıp bunları söyledim. Hakaret kastım yoktur. Kadın olarak sesimi duyurmak istedim."

Can Tanrıyar'a hakaret eden Seren Serengil için hapis istendi
Can Tanrıyar\'a hakaret eden Seren Serengil için hapis istendi
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Can Tanrıyar'a hakaret eden Seren Serengil için hapis istendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Olmadı: Rahmetli babası bunu görse ne der acaba.. 8 3 Yanıtla
  • Kazan kıran : Bunun neresi şarkıcı neresi sunucu allah aşkına ne ünlüsü 4 2 Yanıtla
  • Melek : Yorumlara bakıyorumda ne kadar cahilce???..,sırf dedikodu ve çekiştirip verme veriştirler var.. kimse kimseye herkesin gözü önünde hakaret edemez mutlaka o ayrı bir konu ancak bu adam kadınlara köyü davranıp tehdit etmişse eğer ki yapmış bu eylemleri belli o zaman bu adam a bu kadınlar aba altından sopa göstermişler konu bu,ayrıca insanları özel hayatları ile vurmak çok çirkin üstelik bu yorumları yapanlar Özek hayatlarında belki de çok çirkin şeyler yapmışlardır bunu bilemeyiz tabii.. ben Allahtan korkarım asla dedikoduları yapmam çünkü 2 2 Yanıtla
  • Aliveli: Hapise girdi gene akıllanmadı yazık 2 2 Yanıtla
  • entarili osmoş : dedikodu yapa yapa içi çürümüş halen tvde hastayım tatilde geldim gaymaya gettim yok denize battım çıktım yok işine gelene yalakalık hülya teyzesiyle ibo dayısına 2 1 Yanıtla
  • YOK YAA: KORKMAYIN BU YATAR AMA ÖYLE SİZİN BİLDİĞİNİZ CEZAEVİ OLAYI GİBİ DEĞİL , HERYERDE YATAR ANLAMINDA , BABASININ KEMİKLERİMİ KALDI Kİ SIZLASIN 2 1 Yanıtla
  • barbar bediya: bu çerengilin işi gücü programda hülya gadanasıyla paspal iboya yag çekmek sonrada hastayım ölüyorum diyor iki gün sonra tatilde geldim diyerek gülüp kişniyor hastaysan evinde otur dedikoducu kadana 1 0 Yanıtla
  • Ben : Kız ne demiş yanlış nerede Peteki döven söven o 0 0 Yanıtla
  • veli: al birini vur ötekine bu pandemi döneminde acından ölüyorlar devletin verdiği 1000 tl yi alan nekadar sanatçı var daha doğrusu sanatçı geçinen var.biliyormusunuz 0 0 Yanıtla
  • Amiral : Devlet fakirler için adalet sağlıyor, zenginler için vergi dairesi var 0 0 Yanıtla

Advertisement