"Ameliyat olmazsam yaza çıkmam" deyip tatile giden Seren Serengil'den eleştirilere yanıt: İstiyorlar ki Seren ölsün! - Son Dakika
Magazin

"Ameliyat olmazsam yaza çıkmam" deyip tatile giden Seren Serengil'den eleştirilere yanıt: İstiyorlar ki Seren ölsün!

"Ameliyat olmazsam yaza çıkmam" deyip tatile giden Seren Serengil\'den eleştirilere yanıt: İstiyorlar ki Seren ölsün!

Geçtiğimiz haftalarda "Ameliyat olmazsam yaza çıkmam" diyen Seren Serengil, sevgilisiyle kış tatiline çıkmıştı. Kar tatilinin pozlarını paylaşan Seren, eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Tepkilere cevap veren Seren, "İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün! Ben oraya temiz hava almaya gittim" ifadelerini kullandı.

20.01.2021 19:47  Güncelleme: 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde dumping sendromuna yakalandığı ortaya çıkan ve "Ameliyat olmazsam yaza çıkmam" diyen Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda görüntülendi.

TATİL POZLARIYLA ÇOKÇA ELEŞTİRİLMİŞTİ

70 kilodan 46 kiloya kadar düşen Serengil, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi Mustafa Tohma ile gittiği Palandöken tatilinden paylaştığı kayak fotoğrafları ile bir hayli eleştiri almıştı.

Önceki gün Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Seren Serengil, hastalığına rağmen tatile çıkması hakkında konuştu.

"İSTİYORLAR Kİ SEREN ÖLSÜN!"

Serengil, "İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün! Ben oraya temiz hava almaya gittim. Çocukluğumdan beri kar sporlarını severim. Zaten hastalığımla boğuşuyorum! Yine de 2.5 kilo aldım. Haftada bir gün serum yiyorum. İnsanları anlamıyorum" diyerek sitemde bulundu.

DUMPING SENDROMU NEDİR?

Midenin bir bölümünün ya da tamamının alındığı ameliyatlar veya gastrik by-pass operasyonu sonrası ortaya çıkabilen "Dumping Sendromu", midenin çok hızlı boşalması ile karakterize bir semptom olarak tanımlanabilir.

Genellikle yemek yedikten 10 ila 30 dakika sonrası karın ağrısı, ishal, kusma, çarpıntı ve kramp gibi şikayetlere neden olabilen dumping sendromu mide çıkışındaki kasların iptal edilmesi nedeniyle midedeki besinlerin kontrolsüz bir şekilde ince bağırsaklara boşalması sonucu oluşur. Bu durum ani ve çok hızlı bir şekilde gelişir ve çoğunlukla şeker ihtiva eden yiyeceklerin tüketilmesinden sonra ortaya çıkar.

Seren Serengil'den şok eden ölüm itirafı
Seren Serengil'den şok eden ölüm itirafı
Seren Serengil'den şok eden ölüm itirafı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin 'Ameliyat olmazsam yaza çıkmam' deyip tatile giden Seren Serengil'den eleştirilere yanıt: İstiyorlar ki Seren ölsün! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement