Sergi Açan Öğrenciler'den Sabancı Holding'e Teşekür - Son Dakika
Yerel

Sergi Açan Öğrenciler'den Sabancı Holding'e Teşekür

Fransız Ressam Claude Monet'in İstanbul'daki sergisine gidebilmek için, sergi açan öğrenciler kendilerine sponsor olan Sabancı Holding'e teşekkür etti.

03.11.2012 12:26  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız Ressam Claude Monet'in İstanbul'daki sergisine gidebilmek için, yol masraflarını karşılamak amacıyla sergi açan öğrenciler, kendilerine sponsor olan Sabancı Holding'e teşekkür etti.

Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi resim bölümü öğrencilerinin, İstanbul'da düzenlenen sergiye gidebilmek için, yol masraflarını karşılamak amacıyla açtığı resim sergisinin organizatörü Gizem Ateş (17), İstanbul'da açılan sergide Monet'in resimlerini yakından görmek ve oradaki sıcaklığı hissetmek için Osmaniye'de resim sergisi açtıklarını hatırlattı.

İstanbul'daki sergiye gidebilmek için sergi açtıklarını ve bu durumu öğrenen Sabancı Holding'in kendilerine sponsor olduğunu ifade eden Ateş, şunları kaydetti:

"Bazı arkadaşlarımızın oraya gidecek maddi durumu olmadığı için böyle bir sergi açıp, yaptığımız resimleri satarak oraya gitmek istedik. 29 Ekim'de açtığımız sergide, bugüne kadar bir-iki resim satabilmiştik. Daha önce İstanbul'da yine çok ünlü ressamların sergileri açılmıştı, ama gidememiştik. Claude Monet'in sergisine gitmeyi çok istiyorduk. Hayallerimizi gerçekleştirdiği için Sabancı Holding'e çok teşekkür ediyoruz. İstediğimiz bir şeyi elde edebilmek için çalışmamız ve vazgeçmememiz gerektiğini anladık. Çalışmalarımızı buraya koyduk ama kimse almayınca gerçekten çok üzülmüştük. Şimdi ise çok sevinçliyiz."

Öğrencilerden Onur Severler (16) ise resim sergisini açtıktan sonra, herkese İstanbul'daki sergiye gidebilmek için bunu yaptıklarını anlattıkları halde destek göremediklerini belirterek, "Sabancı Holding bizim bu hayalimizi gerçekleştirdi. Gerçekten çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi resim bölümü öğrencileri, Sakıp Sabancı Müzesi'nde düzenlenen Monet'in Bahçesi Sergisi'ne gidebilmek için, yol parasını karşılamak amacıyla Osmaniye'de resim sergisi açmış, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, öğrencilerin ulaşım masraflarını karşılayarak, rehber eşliğinde sergiyi gezmelerini sağlayacaklarını açıklamıştı.

Muhabir: Tuğba Garip/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Tevfik Işık - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sergi Açan Öğrenciler'den Sabancı Holding'e Teşekür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement