Setur'dan Adana'ya Lezzet Festivali Turu - Son Dakika
Güncel

Setur'dan Adana'ya Lezzet Festivali Turu

Setur\'dan Adana\'ya Lezzet Festivali Turu

Türkiye'nin önde gelen turizm şirketlerinden Setur, 06-08 Ekim tarihlerinde düzenlediği uçaklı Adana Lezzet Festivali ve Narenciye Hasadı Turu ile misafirlerine eşsiz lezzetler tatma, tarihi yerleri keşfetme ve festivale katılma fırsatı sunuyor.

31.08.2017 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekim ayı başında yapılacak 3 günlük Adana Lezzet Festivali ve Narenciye Hasadı Turu; Tarsus, Eshab-ı Kehf Mağarası, Ulu Cami, Seyhan Nehri, Sabancı Merkez Cami, Büyük Ziyafet, Kapıkaya Kanyonu, Varda-Alman Köprüsü gezilerini kapsıyor ve Adana Lezzet Festivali'nde yöre lezzetlerini tatma fırsatı sunuyor

Adana'ya uçuşla başlayan Adana Lezzet Festivali ve Narenciye Hasadı Turu'na katılanlar, profesyonel tur rehberi eşliğinde; Adana, Tarsus, Eshab-ı Kehf Mağarası, Ulu Cami, Seyhan Nehri, Sabancı Merkez Cami, Büyük Ziyafet, Kapıkaya Kanyonu'nu gezme fırsatı yakalıyor.

Misafirler, Tur'un son günü James Bond filminin unutulmaz aksiyon sahnelerinin çekildiği Varda-Alman Köprüsü'nü ziyaret etme şansı elde ediyor. Konaklama ise Divan Adana Hotel'de yapılıyor.

Adana Lezzet Festivali ve Narenciye Hasadı Turu, ilk kez Setur tarafından gerçekleştiriliyor. Setur ile 3 günde Adana'nın eşsiz yemeklerini tatmak, lezzet festivaline katılmak, tarihi yerleri gezmek ve çok daha fazlasını incelemek için detaylı programa aşağıdaki linkten ulaşınız:

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Setur'dan Adana'ya Lezzet Festivali Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement