Sevdiğinizİn Kalbine Camper İle Yürüyün! - Son Dakika
Kadın

Sevdiğinizİn Kalbine Camper İle Yürüyün!

Sevdiğinizİn Kalbine Camper İle Yürüyün!

Camper, kalp atışlarını hızlandıracak ayakkabı seçenekleri ve Volvo Ocean Race tekstil koleksiyonu ile Sevgililer Günü' nde, sevdiklerinizi heyecanlandıracak!

31.01.2012 22:22  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rahatlık ve konfor denince ilk akla gelen ayakkabı markası "Camper", sevgililer gününde sevdiklerinizi birbirinden farklı modellerle heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

Ünlü İspanyol markası,kadınlar için Camper Julia ile rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Yüksek topuklara sahip hem spor hem klasik Camper Julia modeli, süet ve derinin birbirine mükemmel uyumunu yansıtıyor.Bu şık ve feminen tasarımın alternatifleri, farklı zevklere hitap ediyor.

Erkekler için ise; Volvo Ocean Race'e özel olarak tasarlanan ve Camper teknesinin resmi ayakkabısı olan Seamar ORC,çift katlı dış taban kalınlığıyla teknik materyalleri kombine eden bir model sunuyor.

Tamamen suya dayanıklı olanSeamar ORC, teknik koruyucu kup tabanı çabuk kuruyan teknik materyallerle kombine ederek, ayakları her hava koşulunda kuru tutuyor.Özellikleri sayesindeher türlü hava koşullarına dayanıklı Camper Seamar ORC modeli, Camper mağazalarında sizleri bekliyor.

Aynı zamanda Volvo Ocean Race tekstil koleksiyonu, Sevgililer Günü için Camper kırmızısınınhakim olduğu özel tekstil ürünleri ile sevdiklerinize hediye seçeneklerini sunmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Sevdiğinizİn Kalbine Camper İle Yürüyün! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement