Sevdiklerinizi Farklı Deneyim Hediyeleri ile Mutlu Etmenin Yolları! - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Sevdiklerinizi Farklı Deneyim Hediyeleri ile Mutlu Etmenin Yolları!

Sevdiklerinizi Farklı Deneyim Hediyeleri ile Mutlu Etmenin Yolları!

Bodo, 11 yıldır kendine özgü deneyim hediye sektöründe hizmet veren, Ukrayna'da doğmuş başarılı bir hediye şirketidir. 2020 yılından itibaren de Türkiye de şubesini açan Bodo, Türkiye'nin en gözde kenti olan İstanbul'da sizler için hizmetlerini sürdürmekte.

22.04.2021 12:57  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

İstanbul, kalabalık nüfusu, gelişmiş kent yapısı ve bununla birlikte sunduğu hizmetleri, doğal ve tarihi güzellikleri ile deneyim edinebilmek için oldukça zengin bir kent. Tüm bunlarla birlikte iki kıtayı birden bünyesinde barından, oldukça zengin bir kültüre sahip olan ve dünyanın pek çok milletinden insanlara ve geleneklerine ev sahipliği yapan Türkiye, deneyim konusunda da sizlere oldukça geniş bir içerik sunuyor. Bodo.com'un gittikçe genişleyen içeriği de yenilik konusunda sizleri oldukça şaşırtacak. İstanbul bu zamana kadar pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış, köklü bir tarihe sahip olan bir kent olmakla birlikte, yeniliğe ve değişime her daim açıktır. Yaratıcı bodo deneyimleri ve bu eşsiz şehir bir araya geldiğinde, aklınızı başınızdan alacak mükemmellikler ortaya çıkıyor!

Bodo İstanbul hediye önerileri

, tüm sevdiklerinizi eğlenceyle sarmalamak için çalışıyor! Anneniz, babanız, kardeşleriniz, arkadaşlarınız, eşiniz veya sevgiliniz, çalışanlarınız, patronunuz, öğretmeniniz kısaca hayatınızı güzelleştiren herkes için en sıradışı sürprizler bu platformda! Doğum günleri, Yılbaşları, yıldönümleri, Sevgililer Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Babalar Günü Anneler Günü veya tüm o özel kutlamalar için yapacağınız hediye sürprizleri için bodo'nun benzersiz dünyasını inceleyebilirsiniz. Deneyim hediyelerin en büyük avantajlarından biri, özel günler için verilen hediyelerin kutlamanın kendisini oluşturması. Örneğin: Eşinizin doğum günü için ona birkaç gün önceden muhteşem bir hediye kutusunda sunacağınız, ''Özel Yelkenli Yat Gezisi'' deneyimi ile doğum gününü ailecek muhteşem bir yatta denizin tadını çıkararak kutlayabilirsiniz. Artık, herkesçe klasikleşen, eşya tarzı hediyeler, sürprizlerin o heyecanlı yönünü yansıtmak için yetersiz kalıyor. Bununla birlikte bu tarz eşyalara erişim oldukça kolay olduğundan, hediye olarak verildiğinde özel hissettirmeyebiliyor. Ancak bodo.com'dan vereceğiniz bir ''İki Kişi için At Gezisi'' deneyimi, belki de verdiğiniz kişinin daha önce yapmayı hiç düşünmediği ama deneyimledikten sonra aşık olacağı bir aktivite olabilir.

Bodo İstanbul hediye fikirleri

Bir deneyim edinmek veya hediye etmek istediğinizde, günlerce telefon görüşmesi ve araştırmalar yapmaya gerek yok. Çünkü Bodo var! Kız kardeşinize doğum günü için o hep yaşamak istediği adrenalini, şık bir bodo kutusuyla hediye edin, ''Yamaç Paraşütü Tandem Atlama ve Video Çekimi''. Sevgililer Gününde sevdiğiniz kadına rüya gibi bir hediye vermek ister misiniz? ''Evet!'' diyorsanız işte size, ''İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili''. İstanbul'da oturan arkadaşınızı ziyarete giderken eliniz boş gitmek istemiyorsanız, ''İki Kişi için Ormanda Fetbike Bisiklet Turu''. Hem İstanbul geziniz için rotanızı kendiniz oluşturacak hem de bu harika hediye ile arkadaşınızı şımartacaksınız. Kahve severlere özel, enfes bir deneyim; ''Kahve Masajı''. En şaşırtıcı sürprizler ve ilham verici deneyimler bodo.com'da!

Son Dakika Advertorial Sondakika Sevdiklerinizi Farklı Deneyim Hediyeleri ile Mutlu Etmenin Yolları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement