Sevgililer Günü İçin Şarkı ve Hediye Önerileri - Son Dakika
Magazin

Sevgililer Günü İçin Şarkı ve Hediye Önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz kişiye ne hediye alacağınıza hâlâ karar veremediniz mi? Ünlü isimlere, Sevgililer Günü'nü daha özel kılacak hediye....

08.02.2014 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siz de Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz kişiye en özel hediyeyi vermek ve ona unutamayağı bir 14 Şubat yaşatmak istiyorsunuz değil mi? Peki ya ona romantizm dolu bir şarkıyla seslenmek ister misiniz? Bunun için ünlü isimlerin önerilerine göz atabilirsiniz...

EMRAH: Sevgililer Günü'nde söylenebilecek en güzel şarkı; 'Kasırga'... En güzel hediye ise; bu şarkıyı canlı olarak karşındaki insana söylemek.

EMEL ACAR: Sevgililer Günü'nde verilebilecek en güzel hediye, kırmızı güller olabilir. O güne en uygun şarkı da Nana'dan 'Sometimes'.

SİREN ERTAN: Bütün aşk şarkıları, Sevgililer Günü'ne uygun olabilir. 12 Şubat, bizim evlilik yıldönümümüz. Her 14 Şubat'ta eşimin bana aldığı güller, bence en güzel hediye.

BETÜL DEMİR: Sevgilimin bana 'Kasımda Aşk Başkadır' filmindeki gibi, tüm hikayemizi ve bizi anlatan hediyelerle doldurduğu bir sepet hediye etmesini isterdim. Beatles'tan 'All You Need is Love' da o güne en uygun şarkı olurdu.

BURCU KARA: Sevdiğim insan yanımdaysa, ağzından çıkan her güzel söz dünyanın en güzel sözü olur. Verdiği bir bardak su bile, en güzel hediyedir. Yeter ki içten, samimi ve dürüst olsun.

ECE USLU: Sevgililer Günü için en güzel şarkı bence Zaz'dan 'Je Veux'... Hediye ise; sevgilinin ilgi alanına ve sevdiği, hoşlandığı şeylere uygun bir şey olabilir.

FATMA TOPTAŞ: Sevgilim yanımda olduktan sonra her gün çok özel. Aşk, tek bir güne sığdırılmamalı.

HANDE YENER: En güzel Sevgililer Günü şarkısı, Bill Winhers'tan 'Ain't No Sunshine'... Bu özel günde romantik bir akşam yemeğini de es geçemem.

YEŞİM SALKIM: 14 Şubat'a en uygun şarkı, Lara Fabian'dan 'Je t'aime'. Eşimin bana aldığı saat ise, bugüne kadar aldığım en güzel hediyeydi.

EDA TAŞPINAR: Bebo & Cigala'dan 'Inolvidable'; sevgiliye söylenebilecek en güzel şarkı bence. En güzel hediye ise; onu büyülü ve romantik bir ülkeye götürmek olabilir. Sevgilinizle edindiğiniz anılar, hayatınızın en unutulmaz anlarıdır. Değer verdiğiniz birine hediye edebileceğiniz en özel şey, anılarınız olabilir.

ALİ ERSAN DURU: En güzel hediye çiçektir. O günü en iyi anlatan şarkı ise Emre Altuğ'dan 'Neyleyim'...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sevgililer Günü İçin Şarkı ve Hediye Önerileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement