Seydikemer Protokolü Halkla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Seydikemer Protokolü Halkla Bayramlaştı

Seydikemer Protokolü Halkla Bayramlaştı

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe protokolü halk ile bayramlaştı.

25.09.2015 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken'in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe protokolü halk ile bayramlaştı.

Şehit Gürcan Akan Parkı'nda yapılan bayramlaşma törenine Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İlçe Jandarma Komutan vekili Muzaffer Kırkın, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş,Chp İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban, Sivil Toplum Kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde Konuşan Başkan Yakup Otgöz, "Şehit haberlerinin olmadığı terörün son bulduğu huzur içerisinde bayramlar geçirmek dileği ile hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.

Kaymakam Köken ise, "İlçe bayramlaşma programımız her geçen bayram daha da kalabalık olmaya başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde daha da kalabalık bir şekilde bayramlaşma törenlerini kutlarız. Sizlerden isteğim bu bayram da daha önce hiç uğramadığınız en az 3 evi ziyaret edin" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydikemer Protokolü Halkla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement