Seyrantepe Mahalle Kompleksi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Seyrantepe Mahalle Kompleksi Açıldı

Seyrantepe Mahalle Kompleksi Açıldı

Kağıthane Belediyesi, mahallelilerin neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılayacak Seyrantepe Mahallesi Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi.

04.11.2017 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediyesi, mahallelilerin neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılayacak Seyrantepe Mahallesi Kompleksi'nin açılışını gerçekleştirdi. Mahallelinin yaşam standartlarını yükseltecek ve birçok hizmeti tek bir noktada toplayarak vatandaşa kolaylık sağlayacak mahalle kompleksi, vatandaşlardan tam not aldı.

Seyrantepe Mahallesi Kompleksi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Fatma Benli ve Ekrem Erdem AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende yaptığı konuşmada Kağıthanelilerin yaşam standartlarını yükseltmek için başlattıkları çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ve önümüzdeki 3 ay içerisinde 34 yeni eseri Kağıthane'ye kazandıracaklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, daha sonra protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Seyrantepe mahalle sakinleriyle birlikte kompleksi gezdikten sonra konuşan Kılıç, "Tesisimiz mahallemize ve Kağıthane'ye hayırlı uğurlu olsun. Çok önem verdiğimiz bir projeyi daha Allah'ın izniyle tamamladık. İçerisinde bir çok önemli tesisi barındıran ve tüm bunları bir araya getiren bir kompleks. Vatandaşlarımız bir çok işini tek bir yerde halledebilecek. Bunun yanı sıra sinema ve konferans salonumuzda bir çok etkinlik de gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız ve yetişkinlerimiz için sinema ve tiyatrolar bunun yanı sıra söyleşiler, konserler, sergiler ve seminerlerin hepsi ücretsiz olarak vatandaşlarımızla buluşacak" dedi.

Toplam 6 bin metrekarelik alana inşa edilen binada, 200 kişilik sinema-tiyatro salonu, muhtarlık, 112 acil birimi, İSMEK, spor salonu, idari birimler ve otopark yer alacak. Hem mahallenin gelişimine hem de vatandaşlara önemli bir katkı sağlayacak olan merkez, kültürel, sosyal ve sportif birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak. Seyrantepe Mahalle Konağı ayrıca Kağıthanelilerin dinlenmek için kullanabileceği 750 metrekarelik bir seyir terası ve yeşil alana da sahip olacak. Kompleks, 70 araçlık otoparkıyla da mahallenin trafik akışına büyük kolaylık sağlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyrantepe Mahalle Kompleksi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement