Sezai Karakoç'un yaşamını yitirmesinden önceki son görüntüleri duygulandırdı - Son Dakika
Güncel

Sezai Karakoç'un yaşamını yitirmesinden önceki son görüntüleri duygulandırdı

88 yaşında hayatını kaybederek herkesi yasa boğan ünlü şair ve yazar Sezai Karakoç'un sevenlerini duygulandıran son görüntüleri ortaya çıktı. Karakoç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde 'Fahri Hemşehrilik Beratı'na layık görülmüştü.

16.11.2021 22:48  Güncelleme: 23:32

Şair, yazar ve fikir adamı Sezai Karakoç, 88 yaşında İstanbul'da yaşamını yitirdi. Edebiyat dünyası başta olmak üzere ölümü herkesi yasa boğan ünlü şairin hayata gözlerini yummadan hemen önceki görüntüleri sevenlerini duygulandırdı.

SON GÖRÜNTÜLERİ DUYGULANDIRDI

'Mona Roza' ve 'Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine' gibi pek çok ünlü şiiriyle tanınan Sezai Karakoç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde 'Fahri Hemşehrilik Beratı'na layık görülmüştü.

CENAZESİ YARIN DEFNEDİLECEK

Usta edebiyatçının cenazesi, yarın ikindi namazını müteakip Şehzadebaşı Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından caminin haziresine defnedilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fikirleriyle nesillere yol gösteren, edebiyatımızın, düşünce dünyamızın, ülkemizin büyük mütefekkiri, "Diriliş Şairi" Sezai Karakoç Beyefendi'nin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Milletimize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sezai Karakoç\'un yaşamını yitirmesinden önceki son görüntüleri duygulandırdı

Son Dakika Güncel Sezai Karakoç'un yaşamını yitirmesinden önceki son görüntüleri duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement