Sgk Konya İl Müdürülüğüne Atanan Dinç, Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sgk Konya İl Müdürülüğüne Atanan Dinç, Basın Mensuplarıyla Buluştu

SGK Konya İl Müdürlüğüne yeni atanan Cem Dinç, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

12.01.2012 13:20

SGK Konya İl Müdürlüğüne yeni atanan Cem Dinç, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Dinç, Bera Otel'de düzenlediği basın toplantısında, yeni başladığı görevini en iyi şekilde yaparak kendisinden sonrakilere devredeceğini belirtti.

2012 yılından itibaren nüfusun yüzde 100'üne hitap eden bir kurum haline geldiklerini ifade eden Dinç, uygulamalarda vatandaşların bilinçli olmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Basın mensuplarının vatandaşları bilgilendirmede çok önemli bir faktör olduğunu anlatan Dinç, doğru bilgi için her zaman basın mensuplarına kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Konya'da aktif sigortalı sayısının 421 bin olduğunu vurgulayan Dinç,

"Konya'da aylık alan vatandaş sayısı yaklaşık 245 bin kişi var. Gündemde olan konu yeşil kart ve sosyal güvencesi olmayan vatandaşlar" dedi.

Konya'da 186 bin yeşil kartlı ve 25 bin sosyal güvencesi olmayan vatandaş olduğuna dikkati çeken Dinç, bu kategorideki vatandaşların mutlaka gelir tespiti yaptırmaları gerektiğini açıkladı.

Dinç, vatandaşların gelir tespitlerini SGK İl Müdürlüğüne ibraz etmeleri gerektiğini, gelir düzeyine göre yeşil kart sahibi olacaklarını veya katılım payı ödeyeceklerini dile getirdi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sgk Konya İl Müdürülüğüne Atanan Dinç, Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement