Sibel Can, İkizdereliler'i Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Sibel Can, İkizdereliler'i Coşturdu

Sibel Can, İkizdereliler\'i Coşturdu

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde Ovit Yayla Şenlikleri'nin son gününde Sibel Can ile Mustafa Topaloğlu konser verdi.

15.08.2011 09:12

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde Ekşioğlu Vakfı tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ovit Yayla Şenlikleri'nin son gününde Sibel Can ile Mustafa Topaloğlu konser verdi.

İkizdere ilçe stadındaki konserde sahneye ilk olarak yöresel sanatçılardan 'Cimilli İbo' çıktı. Karadeniz türküleri eşliğinde horon tepen yaklaşık 10 bin kişi, ardından Mustafa Topaloğlu'nun türküleri ile coştu. Daha sonra sahneye çıkan Sibel Can, yeni şarkılarının yanı sıra Tarkan ve Orhan Gencebay albümlerinden şarkıları söyledi. İkizdere'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Can, 2 yıl öncede geldiği ilçeyi hiç unutamadığını söyledi. Can, yaklaşık 1 saatlik konseri ardından sahneden ayrıldı.

Mustafa Topaloğlu, konseri öncesi İkizdere deresinde olta ile balık avına çıktı. Sunucu ve şovmen Necati Selvitop ile kayalara tutunarak dere yatağına inen ve bir ara düşme tehlikesi geçiren Topaloğlu, bir alabalık tuttu. Topaloğlu, daha sonra tuttuğu alabalığı öptükten sonra yeniden dereye bıraktı. İnsanın doğada aç kalmayacağını belirten Topaloğlu, "İnersin dereye tutarsın alabalıkları, çıkarsın dağa yaparsın sevdalıkları" diye espriler yaptı.

TOPALOĞLU'NA 60 METREKARELİK SERENDER HEDİYE EDİLDİ

Topaloğlu, RİDOS Termal Otel çevresinde dolaşırken ilginç esprilerde bulundu. Gördüğü ahşap serenderin uzaydan geldiği yıllarda ilk kaldığı yapı olduğunu söyleyen Topaloğlu'na Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, 60 metrekarelik serenderi hediye ettiğini açıkladı. Topaloğlu, uzaydan geldiği dönemlerde bu evde zebralarla yaşadığını ve zebra sütü içerek açlığını giderdiğini belirterek esprilerini sürdürdü. - Rize/ Ikizdere

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sibel Can, İkizdereliler'i Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement