Sibel Gönül İzmit'in Projelerini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Sibel Gönül İzmit'in Projelerini Gezdi

Sibel Gönül İzmit\'in Projelerini Gezdi

İzmit Belediyesi tarafından yapılacak olan Tepeköy-Ayazma Kapalı Pazar Yeri Temel Atma Töreni'ne katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmit'e gelen TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize...

28.08.2013 15:53

İzmit Belediyesi tarafından yapılacak olan Tepeköy-Ayazma Kapalı Pazar Yeri Temel Atma Töreni'ne katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmit'e gelen TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Şirintepe Ekopark, Necati Gençoğlu Kültür Merkezi ve Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulunan Gönül'e İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve İzmit Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert'te incelemeler sırasında Gönül ve Doğan'a eşlik etti.

İnceleme gezisine Şirintepe Ekopark 'tan başlayan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, projesini bildiği ancak ilk kez görme fırsatı bulduğu Ekopark'a hayran kaldığını söyledi. Ekopark'ın kısa süre içinde sadece İzmit'in değil tüm Kocaeli'nin gözde yerlerinden biri haline geleceğini söyleyen Gönül, "Bu tesisi İzmit'e kazandıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a İzmitliler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Şirintepe Ekopark'ın ardından yapımı devam eden Necati Gençoğlu Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan Sibel Gönül, bu tesisin büyük bir ihtiyacı karşılayacak güzel bir tesis olduğuna dikkat çekti. Tesisi mimari açıdan çok beğendiğini söyleyen Gönül, tesisin adının da siyasi olgunluk bakımından çok anlamlı olduğunu ifade etti.

İzmit Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi'ni inceleyerek inceleme gezisine son veren Gönül, "Bir kadın olarak bu tesis ile ilgili her bilgi alışımda, buraya her gelişimde heyecanlanıyorum. Burası Avrupa'ya örnek, çok güzel bir merkez olacak. Çalışmalar oldukça ilerlemiş. İzmitli kadınlar bu tesise sahip oldukları için çok şanslılar" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sibel Gönül İzmit'in Projelerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement