Sigarayı Bırakanlar Altınla Ödüllendiriliyor - Son Dakika
Güncel

Sigarayı Bırakanlar Altınla Ödüllendiriliyor

Siirt Valiliğince başlatılan sigarayla mücadele kapsamında, Sigarayı bırakanlara altın ve çeşitli ödüller veriliyor.

12.04.2013 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren "İl tütün kontrol kurulu" nun kararı ile Ketem'de bulunan Sigarayı bırakma polikliniklerince sigarayı bıraktığı belirlenen kişilere altın ve çeşitli ödüller veriliyor.

isan ayı içerisinde Sigarayı bırakan 12 kişi arasında yapılan Kura sonucu birinci seçilen Filiz Altıntaş'a yarım altın, ikinci seçilen Abdullah Işıktaş'a resmi protokol ödülü, üçüncü olan Ayşe Çifçi'ye spor müsabakalarını izleme ödülü ve dördüncü olan Maruf Oran' a ise Marifetname kitabı hediye edildi.

Ayrıca sigarayı bırakan 12 vatandaşın her birine de günün anısına plaket verildi.

Vali yardımcısı Mustafa Pala' dan ödüllerini alan vatandaşlar,Valiliğin başlattığı bu uygulamanın memnuniyet verici olduklarını belirterek,hem ödül aldıklarını hem de sağlıklarına kavuştukları için yetkililere teşekkür ettiler.

Ödül töreninin ardından açıklama yapan Vali Yardımcısı Mustafa Pala; "Sayın Valimiz Ahmet Aydın' nın öncülüğünde başlattığımız bu aktiviteyle, amacımız; sigaranın zararlarına, insan vücudu üzerindeki tahribatlara ve olumsuzluklarına kamuoyunun dikkatini çekmek, Sigara bağımlılarının, sigarayı bakmalarını teşvik etmektir."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sigarayı Bırakanlar Altınla Ödüllendiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement