Siirt Botangücü Spor'dan Hastalara Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Siirt Botangücü Spor'dan Hastalara Ziyareti

Siirt Botangücü Spor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız, takım oyuncularıyla Siirt Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

28.12.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Botangücü Spor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız, takım oyuncularıyla Siirt Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Botangücü Spor Kulübü Başkanı Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp olarak hastalara moral olması amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bundan önce Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki engelli kardeşlerini ziyaret ettiklerini belirten Yıldız, şimdi de hastanede bulunan hastaları ziyaret ederek, onların hayır duasını almaya geldiklerini kaydetti.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Çağdaş Kaynak ise kentin futbolda altyapısı olan bir şehir olduğunu dile getirdi.

Kendileriyle diyalog içinde olan spor kulüplerini gördükçe mutlu olduklarını aktaran Kaynak, "Altyapısı olan bu şehirde Botangücü Spor ile futbola olan ilginin tekrar arttığını görmekteyiz. Biz bu nazik ziyaretten dolayı Siirt Botangücü Spor yönetimine ve sporculara teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt Botangücü Spor'dan Hastalara Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement