Silah Kaçakçılığı Operasyonunda Uyuşturucudan Tutuklandılar - Son Dakika
Güncel

Silah Kaçakçılığı Operasyonunda Uyuşturucudan Tutuklandılar

Silah Kaçakçılığı Operasyonunda Uyuşturucudan Tutuklandılar

Samsun'un Bafra İlçesi'nde silah kaçakçılığı yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden ikisi tutuklandı.

24.07.2013 16:50  Güncelleme: 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay iki gün önce Samsun'un Bafra İlçesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, polis, silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen bir grubu takibe aldı. 4 aylık teknik takibin tamamlanmasının ardından iki gün önce 40 polisin katıldığı eş zamanlı operasyonda 6 eve baskın yapıldı. Operasyonda silah kaçakçılığı yaptığı öne sürülen 6 kişi gözaltına alındı. Bir kişinin evinde yapılan aramada, 1 adet el yapımı tabanca, 2 adet şarjör, 30 adet tabanca mermisi, 600 gram esrar, 18 kök dişi hintkeneviri ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. İ.S.'nin evinde ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 44 tabanca mermisi ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ele geçti. Diğer şahıslarda ise suç veya suç unsuruna rastlanmadı.

UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDILAR

Polis, operasyon kapsamında ele geçen uyuşturucular nedeniyle bir kişi ile birlikte uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şahıs hakkında 'uyuşturucu ticareti yapmak ve bulundurmak' suçlarından işlem başlattı. Silah ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan tüm şüpheliler savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, iki kişi, uyuşturucu ticareti yapmak ve bulundurmak suçlarından yeniden sorgulandı. Her iki şahıs da uyuşturucu ticareti yapmadıklarını söyledi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen iki kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silah Kaçakçılığı Operasyonunda Uyuşturucudan Tutuklandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement