Simav'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Simav'dan Kısa Kısa

Gökçeler köyüne yeni su deposu

14.07.2013 16:02

Simav ilçesinde, iki yıl önce meydana gelen depremde en çok zarar gören köylerden biri olan Gökçeler köyüne su deposu yapılıyor.

Köy muhtarı İbrahim Paycu, depremde hasar gören  su deposunun yerine 100 tonluk yeni deponun yapıldığını söyledi.

Deponun hizmete girmesiyle birlikte köydeki su sıkıntısının sona ereceğini belirten Paycu, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki köyde depremden sonrası köydeki olumsuz şartlardan dolayı nüfusunda azalma yaşanmıştı.

Gençlik kampı sona erdi

Türk Kızılay Simav Şubesi'nin ortaokullarda başarılı olan 17 öğrenci için düzenlediği gençlik kampı sona erdi.

Şube Başkanı Ali Ulus, 10 günlük kampın Mudanya'da geçtiğini söyledi.

Bursa, Yalova ve Uludağ gibi geziler yapıldığını belirten Ulusoy, öğrencilerin en çok sevdiği ise Yalova'da düzenlenen yat gezileri olduğunu kaydetti.

"Kiralık Konak" oyunu sahnelendi

Simav Belediyesi tarafından organize edilen ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Cengiz Küçükayvaz tiyatro topluluğu, "Kiralık Konak" oyununu sahneledi.

Yaklaşık 2 saat süren oyunda, Cengiz Küçükayvaz, Züleyha Karyağdı Küçükayvaz, Tuncay Gençkalan, Başar Uğur, Tarık Karyağdı, Uğur İzgi, Fulya Albayrak gibi isimler yer aldı.

İlginin yoğun olduğu oyun sonunda Küçükayvaz, gösterilen ilgiden memnun olduğunu ve Anadolu'nun kentlerinde sahneye çıkmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Oyunu, Belediye Başkanı Kasım Karahan, Simav Cumhuriyet Savcıları Musa Güney, Ozan Azgıt ve yaklaşık 2 bin vatandaş izledi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Simav'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement