Sinan Akçıl'ın Kayınvalidesi, Boşanma Haberlerine Son Noktayı Koydu - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl'ın Kayınvalidesi, Boşanma Haberlerine Son Noktayı Koydu

Geçtiğimiz yılın son gününde nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanacakları iddia edildi. Akçıl'ın "Boşanmıyoruz" açıklamasının ardından kayınvalide Gül Erçetingöz de açıklama yaptı.

08.04.2019 15:57  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen yılın son günü, Amsterdam'da Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturan Sinan Akçıl'ın boşanma kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

İddiaya göre; Kıskançlık krizi yaşayan çift yollarını ayırmaya karar vermiş ve Sinan Akçıl avukatından boşanma işlemlerine başlanmasını istemişti. Kulislerde gündeme gelen bir başka iddia ise çiftin evliliğinde yaşanan krizin asıl nedeni Burcu Kıratlı'nın annesi Gül Erçetingöz'dü. Konu hakkında açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Sinan Akçıl'ın Kayınvalidesi, Boşanma Haberlerine Son Noktayı Koydu

"BOŞANMA YOK, DÜN EVDE NOHUT YAPIP YEDİLER"

Magazin Burada'ya konuşan Gül Erçetingöz iddiaları yalanlayarak şunları söyledi:

"Boşanma iddiaları doğru değil. Zaten Sinan da çıkıp açıkladı. Dün akşam evde beraber nohut-pilav yapıp yediler. Alışveriş yapmaya gittiler. Beni beraber marketten aradılar, onlara yemek tarifi attım. Sinan'ın canı nohut çekmiş. Burcu, evinde nohut yaptı. Ufak tefek tabii ki onların da arasında sorun oluyor. Çok yeni bir evlilik, iki insan birbirlerine alışmaya çalışıyor. Ama mahkemelik olacak, boşanacak kadar değil.

Sinan Akçıl'ın Kayınvalidesi, Boşanma Haberlerine Son Noktayı Koydu

"HAMİLE DEDİKODUSU ÇIKMIŞTI"

Hatta Sinan da 'Biz düğünü planlarken böyle bir şeyin çıkması hoş olmadı.' dedi. Ama ben her zaman onlara söylüyorum. Biz de (Kenan Erçetingöz) 20 yıllık evliyiz. Bizim aramızda da bazen fırtınalar kopuyor. Ama biz magazinsel ünlü değiliz, ekrana çıkmıyoruz. Bizim gibi böyle de bir sürü insan var. Onlar ünlü olduğu için dikkat etmek zorundalar. En ufak bir sinek mide bulandırır, biliyorsunuz. Bir ara da evlendiklerinde de 'hamile' dedikodusu yayılmıştı. O da doğru değildi."

Sinan Akçıl'ın Kayınvalidesi, Boşanma Haberlerine Son Noktayı Koydu

KIZININ EVLİLİĞİNE MÜDAHALE Mİ EDİYOR?

Kulislerde konuşulan çiftin evliliğine fazla müdahale ettiği söylentisi için ise Gül Erçetingöz, "Benim hiç öyle bir karakterim yok. Ben çok sosyal, modern, faal bir kadınım. Her şeyi bırakın bir kenara, Sinan'ı ben oğlum gibi seviyorum. Ben böyle bir olayda kızıma kızarım, Sinan'a kızmam. Böyle de bir gerçek var. Bununla da noktayı koyayım." dedi.

Sinan Akçıl\'ın Kayınvalidesi, Boşanma Haberlerine Son Noktayı Koydu
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl'ın Kayınvalidesi, Boşanma Haberlerine Son Noktayı Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • medya falcısı: sinan boşalsa ne olun boşalmasa ne olur vatana bi faydası mı olmuş açaba insanlar geçim derdindi müge ile gülşen mağazin derdin de 23 0 Yanıtla
  • IM: İKİ SAÇMA DİZİ CEVİRİYORLAR BU MİLLETİN SIRTINDAN GECİNİYORLAR. SUÇ ONLARDA DEĞİL MİLLETTE HELE BİR ÇUKUR DİZİSİ VAR BU KADAR SAÇMA OLAMAZ HELE BİR SÖZ DİZİSİ VAR KENDİNİ BİR HALT ZANNEDEN SAVCI DERYA VAR ALLAH ALLAH HERSEY ONDAN SORULUR EN SONUNDA VURULDU ADAMI YARALADI ADAM YERDE ARTIS SIRTINI DÖNDÜ PODYUM YÜRÜYÜŞÜ YAPIYOR.EGER BU GİBİLERİNYUZUNDEN ASKERİMIZ ŞEHİT OLUYORSA BU MİLLETİN HAKKI ONLARA HARAM OLSUN.YAHU FİLİM İŞTE DE OLMUYOR KARDEŞİM ADAM GİBİ BİR DİZİ YOK VESSELM. 0 0 Yanıtla
  • cumhuriyet: Fotograftaki kısa saçlı ve bikini üstlü bayan ,kayınvalide ve son noktahı koymuş halde görünüyor 0 0 Yanıtla

Advertisement