Sınav Stresine Karşı Koro Kurdular - Son Dakika
Yerel

Sınav Stresine Karşı Koro Kurdular

Van'ın Erciş ilçesinde, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na görecek öğrencileri (YGS) sınav stresinden uzaklaştırmak isteyen öğretmenler, öğrencilerden oluşan koro kurdu.

22.03.2013 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Erciş ilçesinde, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na görecek öğrencileri (YGS) sınav stresinden uzaklaştırmak isteyen öğretmenler, öğrencilerden oluşan koro kurdu.

Erciş Kaymaklığı Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen eğlence programında sahne alan koro, YGS'ye girecek öğrencilere keyifli saatler yaşattı.

Programda, değerlendirme sınavlarında dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Kaymakam Barboros Baran, eğlenme fırsatını bulan öğrencilerin bu yolla sınav stresini atmaya çalıştığını söyledi.

Baran, pazar günü yapılacak sınavda öğrencilere başarı diledi.

Müzik Öğretmeni Burcu Gülden ise yaklaşan üniversite sınavı öncesinde öğrencileri motive etmek için bu çalışmayı yaptıklarını ifade etti.

Gülden, "Umarım öğrencilerimiz sınav öncesi keyifli bir akşam yaşamıştır. Bizde bu yollardan geçtik. Bu sürecin ne kadar önem taşıdığının farkındayız. Bu nedenle öğretmen arkadaşlarla çalışmamıza daha fazla özen gösterdik. Umarım öğrencilerimizin gönüllerine girmişizdir. Sınava girecek öğrencilerimize şimdiden başarı diliyorum" diye konuştu.

Öğrencilerden Eyüp Ensari Barut da sınav öncesi güzel saatler geçirdiklerini belirtti.

Barut, "Kaymakamımız her zaman ki gibi yine öğrencilerle beraber oldu. Gecemiz yapılan etkinliklerle çok güzel geçti. Sınav stresini bir nebzede olsa üzerimizden atabildik. Kaymakamımıza ve müzik öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bünyamin Kara, Orhan Bedir, öğretmenler, veliler ve YGS'ye girecek öğrenciler katıldı. - VAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sınav Stresine Karşı Koro Kurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement