Sındırgı İlçesi Emitt Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika
Güncel

Sındırgı İlçesi Emitt Fuarında Tanıtılacak

Sındırgı İlçesi Emitt Fuarında Tanıtılacak

İstanbul TÜYAP Beylikdüzü'ndü bu yıl 22'incisi düzenlenecek olan 'Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'e katılmaya hazırlanıyor.

25.01.2018 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarih, kültür, turizm potansiyelini bünyesinde barındıran Sındırgı, ön plana çıkan birçok değeriyle fuarda tanıtacak. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, göreve geldiği günden bu yana fuar ve festivalleri tam anlamı ile değerlendirerek ilçesi adına başarılı tanıtım organizasyonlarına imza atmıştı. Sındırgı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nin 5. Salonunda 520 nolu Balıkesir standında ilçenin tanıtımını yapacak. Geçtiğimiz yıl leylek figürü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sındırgı Belediyesi yöresel oyunlardan, güreş gösterilerine kadar birçok farklı yeniliği de fuar alanında sergilemeye hazırlanıyor.

Sındırgı'nın tarihi, kültürel ve turistik potansiyeli ile tam bir turizm cenneti olduğunu kaydeden Yavaş, "25-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda ilçemizi tanıtacağız. EMİTT Fuarı için hazırlıklarımız devam ediyor. Broşürler basılarak hediyelik eşyalar hazırlandı. EMİTT Fuarı dünyanın en büyük turizm fuarıdır. Burada ilçemizi tanıtacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin eşsiz tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacağız. Keşfedilmeyi bekleyen saklı cennetimiz olan Termal Otellerimizi, termal turizm alanlarımızı ve kültürel alanlarımızın tanıtımını yapacağız. Özellikle kısa bir süre içerisinde güzel bir ivme yakaladığımız hanımeli çarşımızdaki yöresel ürünlerimizi ve yörük bebeklerimizi tanıtacağız. " dedi.

Sındırgı Belediyesi'nin standında ilçenin tabiî güzelliklerinden termal kaynaklarına, 3 bin yıllık tarihi Yağcıbedir halılarından mahalli lezzetlerine kadar birçok unsur tanıtılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sındırgı İlçesi Emitt Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement