"Sınırlar Yörüngeler 18"de Dereceye Giren Sanatçılar Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Güncel

"Sınırlar Yörüngeler 18"de Dereceye Giren Sanatçılar Ödüllerini Aldı

Siemens Sanat tarafından düzenlenen "Sınırlar Yörüngeler 18" yarışmasının Seçici Kurulu, 205 adayın gönderdiği başvuru dosyaları arasından üç ismi, başarı ödülüne layık gördü.

24.12.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de güncel sanatın önemli platformlarından biri olan Siemens Sanat tarafından 2007 yılından beri genç sanatçıları desteklemek amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen "Sınırlar Yörüngeler 18" yarışmasında ödül alan Eda Aslan, Şeyma İnci ve Didem Erbaş & Eren Sulamacı ödüllerini Depo'da düzenlenen törende aldı. Yarışmada sergilenmeye hak kazanan eserler 27 Ocak tarihine kadar Depo'da sanatseverleri bekliyor.

Eda Aslan, Şeyma İnci ve Didem Erbaş & Eren Sulamacı'nın ödüllerini, 8 Aralık 2016'da Depo'da düzenlenen ödül töreninde Siemens Türkiye İcra Kurulu Üyesi Ali Rıza Ersoy ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi, Sanatçı, Kuratör Melih Görgün verdi.

"Sınırlar Yörüngeler 18" yarışmasında ödüle layık görülen çalışmalarla birlikte, eserleri sergilenme hakkı kazanan; Maral Hekimyan, Sedat Ayhan, Dilara Göl, Can Ünlü, Baran Çağınlı, Emrah Önal, Hilal Güler, Ece Erbil, Ayşe Hilal Ateş, Berkay Tezcan, Rabia Çelik, Savaş Karabacak ve Akın Güreş'in eserleri de 27 Ocak 2017 tarihine kadar Depo'da ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sınırlar Yörüngeler 18'de Dereceye Giren Sanatçılar Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement