ŞİŞLİ'DE DİREKSİYONUN ALTINDA SAKLANMIŞ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ - Son Dakika
Güncel

ŞİŞLİ'DE DİREKSİYONUN ALTINDA SAKLANMIŞ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

ŞİŞLİ'de durumundan şüphelenilerek durdurulan otomobilin direksiyonuna gizlenmiş 14 parça uyuşturucu madde ele geçirildi.

09.12.2021 08:38  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞİŞLİ'de durumundan şüphelenilerek durdurulan otomobilin direksiyonuna gizlenmiş 14 parça uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü tutuklandı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün gece Dolapdere Caddesi üzerinde yaptığı kontrollerde şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Şoför ve yanında oturan kadınının yapılan kontrollerde ve üst aramasında bir şey bulunamadı.

POLİSLER UYUŞTURUCU KOKUSUNDAN BULDU

Otomobilden uyuşturucu kokusu gelmesi üzerine Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, araçta arama kararı alarak ayrıntılı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde otomobilin direksiyon kilit kısmında gizlenmiş halde 14 parça (26.93 gr) uyuşturucu madde ve satışa hazır halde esrar buldu. Araç sürücüsü E.A ile yanındaki E.İ ifadesi alınmak üzere Feriköy Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Sürücü E.A sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanırken yanındaki E.İ serbest bırakıldı. Sürücünün üzerindeki 450 liraya el konulurken, ele geçirilen uyuşturucu madde incelenmeye gönderildi. Otomobil ise yediemin otoparkına çekildi.

ŞİŞLİ\'DE DİREKSİYONUN ALTINDA SAKLANMIŞ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ŞİŞLİ'DE DİREKSİYONUN ALTINDA SAKLANMIŞ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement