Şişli'de Hareketli Anlar. - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Hareketli Anlar.

Şişli\'de Hareketli Anlar.

15 ayrı hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen şüpheliler, İstanbul polisini alarma geçirdi.

02.01.2012 09:24

Şişli'de bir benzin istasyonunda farkedilen şüpheliler ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Yere yatırılarak kelepçelenen şüpheli "Biz terörist miyiz" diye mahalleyi inletti.

İstanbul polisi, dün gece 15 ayrı hırsızlık olayına karışan bir minibüsün içindeki şüphelilerin peşine düştü. Ancak şüpheliler her defasında polisten kaçmayı başardı.

Polis telsizinden hırsızlık olayına karıştığı belirtilen 34 EN 2685 plakalı beyaz minibüse karşı dikkatli olunması anons edildi. Tam bu sırada verilen plakalı minibüsün Şişli'de bir benzin istasyonunda olduğunu gören polis ekipleri minibüsü kontrol etmek üzere araca yanaştı. Ancak minibüstekiler polisten kaçmaya başladı. Şüphelilerle polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.

Beyoğlu'ndan Şişli'ye doğru kaçan minibüs Piyalepaşa Bulvarı'nda ters yönde ilerleyerek Hacı Hüsrev Mahallesi'ne girdi. Polis ekipleri yaklaşık yarım saat süren kovalamacanın ardından minibüsü Hacı Hüsrev Mahallesi'nde bir ara sokakta kıstırdı.

Minibüsten indirilen şüpheliler S.Ş. ve E.E. yere yatırılarak kelepçelendi. Bu sırada bir şüpheli " Biz terörist miyiz" diyerek polise tepki gösterdi. Şüphelilerin polise tepkisi sırasında mahalleli de sokağa döküldü. Mahalle sakinleri 2 şüphelinin gözaltına alınmasını film izler gibi izledi.

Şüpheliler Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü. Minibüste arama yapan polis ekipleri herhangi bir suç unsuruna rastlayamadı. Yapılan ilk incelemede minibüsün bir rent a car firmasından kiralandığı anlaşıldı. 2 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şişli'de Hareketli Anlar. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement