Sivas - Belediye Başkanından Bilgisayar İstedi - Son Dakika
Güncel

Sivas - Belediye Başkanından Bilgisayar İstedi

Sivas - Belediye Başkanından Bilgisayar İstedi

Sivas Belediyesi'nce Her Hafta Çarşamba Günleri Düzenlenen, 'halk Görüşmesi' Toplantısına Katılan İmam Hatip Lisesi 9'uncu Sınıf Öğrencisi 16 Yaşındaki Muhammet Başer, Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp'ten Bilgisayar İstedi.

14.04.2010 18:06

Sivas Belediyesi'nce her hafta çarşamba günleri düzenlenen, 'Halk Görüşmesi' toplantısına katılan İmam Hatip Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Muhammet Başer, Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp'ten bilgisayar istedi.

Toplantı, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün katılımıyla bugün Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Görütşmeye gelenlerle tek tek görüşen Belediye Başkanı Ürgüp, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek notlar aldı. Toplantıya katılan İmam Hatip Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Muhammet Başer eğitimi için başkanından bilgisayar istedi. Başer, okumayı çok istediğini, bunun için bazı derslerini internetten indirmesi gerektiğini ve durumlarının iyi olmadığını söyledi. Başer, "Biz 4 kardeşiz. Büyük ablam Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi sınıf öğretmenliği 1'inci sınıfında okuyor. Babam ise inşaat işlerinde çalışıyor. Bazen internetten indirmemiz gereken ödevlerimiz oluyor. Evde bilgisayarımız olmadığı için internet cafeye gidiyorum. Bunun da en düşük fiyatı 5 TL. Paramız olmadığı için ödemekte zorluk çekiyoruz. Okumayı çok istiyorum. Bana bir bilgisayar alabilir misiniz" dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, "Biz belediye olarak sana yardım edemeyiz. Senin gibi çok öğrenci var. Ama Sosyal İşler Müdürümüz Ahmet Eyce senin notunu alsın. Herhangi bir firmadan bir bilgisayar temin edebilirsek sana veririz" diye konuştu. Bu sözler üzerine Muhammet Başer üzgün bir şekilde salonu terk etti. Toplantıya katılan Şemsettin Orhon ise Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitiren ve 1 yıldır işsiz olan oğlu Kaan Orhon için iş istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas - Belediye Başkanından Bilgisayar İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement