Sivas İkinci Kitap Fuarına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Sivas İkinci Kitap Fuarına Hazırlanıyor

4 Eylül Sivas Kongresi'nin kutlama etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen "Kitap Fuarı" çalışmaları hız kazandı.

23.06.2013 12:03

4 Eylül Sivas Kongresi'nin kutlama etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen "Kitap Fuarı" çalışmaları hız kazandı.

Sivas Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kitap, yazı ve fikirleriyle ülkemize önemli katkıları bulunan değerli yazar ve akademisyenler davet edilerek, bunlara yönelik imza ve söyleşiler planlandı. Fuar nedeniyle tüm yayınevlerine davet gönderen İl Özel İdaresi, yayınevlerinin belirlediği yazarlarında imza/söyleşi gibi programlarını organize ederek kitapseverleri bir araya getirmiş olacak. Yayınevleri için stant ve görevli personelin konaklama imkanlarını da sunacak olan İl Özel İdaresi, etkinliğin hızlı ve planlanan zaman safahatları paralelinde yürümesi acısından tüm yayınevlerine "Sivas 2. Kitap Günleri Müracaat Formu" göndererek 05 Temmuz 2013 Cuma gününe kadar bu formları teslim etmeleri gerekiyor.

Sivaslıların fuara sahip çıkacağına inandığını vurgulayan Kemelek, "Geçmişten bu yana okumayı seven Sivaslılar, bizleri bu etkinliğimizde de yalnız bırakmayacaklardır. Etkinliklere katılarak bizlere her türlü desteği verecek olan kitapseverlere şimdiden teşekkür ediyor, fuarın en güzel şekilde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Fuarın bu yıl çok kapsamlı bir şekilde gerçekleştirileceğini vurgulayan İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, ". İlimizde her yıl çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen ve 94. Yılında "4 Eylül Sivas Kültür ve Sanat Şenlikleri" programı içinde bu yıl da Sivas 2. Kitap Günlerini düzenlemeyi planlamaktayız. Kitap Günleri programı 31 Ağustos - 5 Eylül 2013 tarihleri arasında altı gün olarak planlanmıştır. Etkinlik Sivas şehir meydanında açık hava müzesi diyebileceğimiz tarihi mekanların Selçuklular dönemi; Cifte Minareli Medrese, Şifahiye Medresesi ve Buruciye Medresesi ortasında bulunan alanda gerçekleştirilecektir" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas İkinci Kitap Fuarına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement