Sivas Kuyumcu ve Kız Arkadaşı Villada Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Sivas Kuyumcu ve Kız Arkadaşı Villada Ölü Bulundu

Sivas Kuyumcu ve Kız Arkadaşı Villada Ölü Bulundu

Sivas'ta kendilerinden 2 gündür haber alınamayan 33 yaşındaki Ufuk Karaca ile kız arkadaşı 25 Şeyda Haris kent dışındaki Sıcak Çermik kaplıcasındaki villada ölü olarak bulundu.

01.12.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta kendilerinden 2 gündür haber alınamayan 33 yaşındaki Ufuk Karaca ile kız arkadaşı 25 Şeyda Haris kent dışındaki Sıcak Çermik kaplıcasındaki villada ölü olarak bulundu. Çiftin kükürt gazından zehirlendikleri düşünülüyor.

Sivas'ta kuyumculuk yapan Ufuk Karaca ile İller Bankası'nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Şeyda Haris 2 gün önce ortadan kayboldu. Haris'in ailesi kızlarını yakın çevrede arayarak polise kayıp başvurusunda bulundu. Ufuk Karaca'nın kardeşi Onur Karaca ise ağabeyinin kuyumcu dükkanlarını açmamasından şüphelenerek ertesi gün aramaya başladı. Onur Karaca, ağabeyini yakın çevresinde aradıktan sonra bu sabaha karşı kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Sıcak Çermik kaplıcasının yakınlarında bulunan kendilerine ait villaya gitti. Villanın camından içeri bakan Onur Karaca, Şeyda Haris'in yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Karaca daha sonra durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, villadan çıkan yoğun kükürt gazı nedeniyle içeri giremediği için itfaiye ekiplerini çağırdı. Gaz maskesiyle içeri giren itfaiye ekipleri, Ufuk Karaca ve Şeyda Haris'in cansız bedenleriyle karşılaştı. Karaca ve Haris'in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Karaca ve Haris'in, evdeki termal su musluğunun açık kalması nedeniyle kükürt gazından zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedenleri yapılacak otopside belirlenecek.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Kuyumcu ve Kız Arkadaşı Villada Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement