Sivas'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Sivas'taki Trafik Kazası

Sivas'ın Yıldızeli İlçesindeki Trafik Kazasında Ölen 1'i Asker 4 Kişinin Cesetleri, Otopsi Yapılmak Üzere Morga Kaldırıldı

25.06.2010 19:38

Sivas'ın Yıldızeli ilçesindeki trafik kazasında ölen 1'i asker 4 kişinin cesetleri, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sivas- Yozgat kara yolunun 35. kilometresindeki Yılanlıkaya mevkisinde tomruk yüklü kamyon ile otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında aracın içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden piyade er Özgür Şahin (20) ile daha önce İsa Şahin olarak açıklanan ağabeyi İhsan Şahin (34), yengesi Suna Şahin (28) ve arkadaşı olan otomobil sürücüsü Muhammet Yaşar'ın (25) cesetleri, otopsi yapılmak üzere Yıldızeli Devlet Hastanesine götürüldü.

Kazada hafif yaralanan ve tedavisinin ardından gözaltına alınan kamyon sürücüsü Metin Alanlı'nın (35) jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Alanlı'nın işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılacağı kaydedildi.

Sivas'tan İzmir'e giden Muhammet Yaşar yönetimindeki 35 HKM 65 plakalı otomobil, duble yol olan Sivas-Yozgat kara yolunun Yılanlıkaya mevkisinde kontrolden çıkarak önce karşı şeride geçmiş, ardından da Sivas yönüne giden Metin Alanlı'nın kullandığı 52 K 8077 plakalı tomruk yüklü kamyonun altında kalmıştı. Ordu'dan Gaziantep'e tomruk taşıyan ve yaklaşık 15 ton yükü bulunan kamyonun altında kalan otomobil ile içerisindeki cesetler, itfaiye ve sivil savunma ekiplerinin çalışması sonucu güçlükle çıkarılmıştı.

Kazada yaşamını yitiren piyade er Özgür Şahin'in, Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında bugün yapılan yemin töreninin ardından, törene katılan ağabeyi, yengesi ve arkadaşı ile birlikte İzmir'e gitmek üzere yola çıktığı belirtilmişti.

Vatani görevini yapmak üzere 30 Mayıs 2010 tarihinde Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığına teslim olan Özgür Şahin'in, dağıtım iznini İzmir'de ailesiyle birlikte geçirip usta birliğine teslim olmayı planladığı kaydedildi.

(İLH-AHM-ŞP) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement