Demir Grup Sivasspor'da Teknik Direktörlüğe Hakan Keleş Getirildi - Son Dakika
Spor

Demir Grup Sivasspor'da Teknik Direktörlüğe Hakan Keleş Getirildi

Demir Grup Sivasspor\'da Teknik Direktörlüğe Hakan Keleş Getirildi

Demir Grup Sivasspor, teknik direktörlük görevi için 2 yıldır takımın yardımcı antrenörü olan Hakan Keleş ile yola devam etme kararı aldı.

19.11.2018 16:03  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demir Grup Sivasspor'da teknik direktörlük görevine Hakan Keleş getirildi. Keleş, Beşiktaş-Sivasspor maçında takımının başında sahaya çıkmıştı.

Sivasspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Yönetim kurulumuz Tamer Tuna'dan boşalan teknik direktörlük görevine 2 yıldır takımımızda yardımcı antrenörlük görevi yapan Hakan Keleş ile devam etme kararı aldı. Hakan Keleş'i tebrik eder, Demir Grup Sivasspor'umuzun başında büyük başarılara imza atmasını temenni ederiz. Keleş'in yardımcılıklarını ise; M. Ali Kurtuluş, Yunus Kaya, Yusuf Randa ve Recep Atılgan yapacak.

HAKAN KELEŞ KİMDİR?

8 Ocak 1972 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelen Hakan Keleş, Edirnespor'da kariyerine başladı. Forvet bölgesinde görev yapan Keleş'in daha sonra adresi Bursaspor oldu. Keleş, sırasıyla; Kayserispor, Şekerspor, Ankaragücü, Antalyaspor ve Dardanelspor formaları giydi. Futbol kariyerini tamamladıktan sonra çeşitli kulüplerde yardımcı antrenörlük görevlerini üstlenen Keleş, son 2 sezondur Sivasspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu.

Son Dakika Spor Demir Grup Sivasspor'da Teknik Direktörlüğe Hakan Keleş Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 4434: bi be keleş abimizi görelim..........bakalım .........sivas bu kafayla aşağıbağlara gider herhalde bana öyle geliyo 1 1 Yanıtla
  • Ali: Hayırlı olsun, Sivasspor iyi takım zaten. 2 0 Yanıtla

Advertisement