Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: "İkinci Yarıda Hakem Hatası İstemiyoruz " - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: "İkinci Yarıda Hakem Hatası İstemiyoruz "

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: "İkinci Yarıda Hakem Hatası İstemiyoruz "

Rıza Çalımbay, ilk yarıdaki maçlarda hakem hatalarından çok canları yandığını belirterek, "İkinci yarıda hata değil, her takım için adil yönetim istiyoruz" dedi.

02.01.2012 13:48

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk yarıdaki maçlarda hakem hatalarından çok canları yandığını belirterek, "İkinci yarıda hata değil, her takım için adil yönetim istiyoruz" dedi.

TAHLİYE OLAN KALECİ KORCAN ÇELİKAY DA ANTRENMANDA YER ALDI

İkinci yarı için Antalya'daki kısa kam sonrası Sivas'a gelen kırmızı-beyazlılar Karabük maçının hazırlıklarını bugün yapılan son çalışma ile tamamladı. Çalışmaya sakatlığı nedeni ile Hayrettin Yerlikaya katılmadı. Ankaragücü'nden transfer edilen Rajnoch'un yarın kente gelerek takım çalıymalarına dahil olacağı belirtildi. Şike soruşturması kapsamında 5 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan kaleci Korcan Çelikay da antrenmanda yer aldı.

Antrenman öncesinde devre arası çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulnan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, rahatsızlığından dolayı kendisinin Antalya kampında yer alamadığını belirterek, "Mükemmel bir kamp dönemi geçti diyebiliriz. Kısa dönemde yapılması gerekenler yapıldı. Şimdi ligi bekliyoruz" dedi. Transferin resmen 5 Ocak'ta start alacağını hatırlatan Çalımbay, "Şimdilik sadece Rajnoch'u aldık. Alırsak bir iki oyuncu daha alacağız. Ama öncelikle mevcut takımdaki herkese şans vermeye çalışacağız. Arkadaşlarımıza daha çok şans vereceğiz. Faty ve Keita milli takımlarına gidecekler. Bunlar belki bir ay bizimle olmayacak. Bu eksikleri gidermek için Ankaragücü'nden Rajnoch'u transfer ettik. Hem orta saha hem stoper özellikli çok yönlü bir oyuncu, Sivas'a da inşallah faydası olacaktır. Kadromuzdan gidenler oldu, gitmek isteyenlere de kolaylık göstereceğiz. Kadromuz sezon başı 28 kişiydi. Şimdi 24-25 kişi olacak. İkinci yarı çok maç oynayacağız, ligin içine kupa da girecek. Bu yüzden herkese ihtiyacımız olacak. 18'e giremeyenler bile şans bulacaktır" dedi.

'Karabük MAÇI ZOR OLACAK'

Türkiye kupasının de eklenmesiyle üst üste maçlar oynayacaklarını hatırlatan Çalımbay, "Bu sene bizim için periyod zor geçecek. Bütün takımlar için de aynı şey geçerli. Ağır sahalar oluyor, havalar problem olabiliyor. Herkes ilk 8 hedefi koydu. O yüzden inanılmaz mücadele olacak ve telafisi olmayan maçlar oynanacak. Karabük maçı da bizim için ligin zor maçlarından biri. İlk maçlar her zaman zordur. Bu nedenle iyi konsantre olmamız gerekiyor. Bir final ve başlangıç maçı gibi düşünmeliyiz" diye konuştu.

'HAKEMLER DİKKAT ETMELİ'

İlk yarıda takım olarak çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını belirten Çalımbay, "Hemen her maçta gol attık ama çok da gol yedik. Bireysel hatalarımız çok oldu. Ama bizi en çok üzen hakem hataları oldu. İnanılmaz hatalar yaşadık. Biz ikinci yarıda bunları istemiyoruz. Çünkü kaldıracak güçte değiliz. Hakemlerin de sadece bizim için değil bütün takımlar için dikkatli olması gerekiyor. Biz normal yönetim istiyoruz ve gördüklerini çalsınlar istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda bu hatalar olmaz. Bizde bütün gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışıp ikinci yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: 'İkinci Yarıda Hakem Hatası İstemiyoruz ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement