Siverek'ten Kısa - Son Dakika
Yerel

Siverek'ten Kısa

Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

27.03.2012 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Hersanlıoğlu, beraberindekilerle gittiği sanatevinde bir süre kursiyerler ve eğitmenlerle görüştü. Kursiyerlerin seslendirdiği şarkılara eşlik eden Hersanlıoğlu, daha sonra yaptığı açıklamada, sosyal aktivitelerin gençlerin yaşamındaki önemine değindi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulup, enerjilerini memleketin kalkınma enerjisine dönüştürerek başarının elde edileceğine inandığını ifade eden Hersanlıoğlu, "Gençlerimize sahip çıkarak, kendilerine her türlü imkanı sağlamalıyız. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

-"Saklı Bir Cennet Fırat Vadisi" kitabı

Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz, ilçenin turizm potansiyelinin işlendiği, "Saklı Bir Cennet Fırat Vadisi" kitabını Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, bakanlıklar ve bölge milletvekillerine gönderdiklerini bildirdi.

Aymaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin bugüne kadar saklı kalan ve bilinmeyen doğal güzelliklerinin fotoğraflarla süslendiği Dernek tarafından hazırlanan kitabın bir süre önce okuyucuyla buluştuğunu söyledi.

İlçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla kitabı ilçe dışına da ulaştırılması gerektiğini düşündüklerini aktaran Aymaz, "İlk olarak Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, bakanlıklar ve bölge milletvekillerine birer adet gönderdik. Umarım şu ana kadar fark edilmeyen güzellikler bu sayede keşfedilir" dedi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siverek'ten Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement