Şizofreni Hastasının Vurduğu Komşusu da Öldü - Son Dakika
Güncel

Şizofreni Hastasının Vurduğu Komşusu da Öldü

Şizofreni Hastasının Vurduğu Komşusu da Öldü

Adana'da şizofreni hastası Y.Y.'ın, eşi Songül Y.'ı öldürdükten sonra sevgilisi olduğu iddiasıyla tabancayla vurarak yaraladığı Çetin Altun hayatını kaybetti.

25.07.2013 13:58  Güncelleme: 14:33

Adana'da şizofreni hastası 39 yaşındaki Y.Y.'ın, eşi 27 yaşındaki Songül Y.'ı öldürdükten sonra sevgilisi olduğu iddiasıyla tabancayla vurarak yaraladığı 36 yaşındaki Çetin Altun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dumlupınar Mahallesi'nde 20 Temmuz'da meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Y.Y., eşine, anne ve babasına şiddet uyguladığı için mahkeme kararı ile evden uzaklaştırıldı. Olay günü sabah evine gelen Y.Y., önce 3 çocuğunun annesi Songül Y.'ı ardından da aynı sokakta oturan Çetin Ayıltun'u tabancayla vurdu. Eşi ile Altun'un ilişki yaşadığını iddia eden katil zanlısı kaçtı. Genç kadın olay yerinde öldü, Altun ise götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Katil zanlısı aranırken Çetin Altun da dün tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahale karşın kurtarılamadı.

4 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Çetin Altun'un ölümünün ardından operasyonlarını sıklaştıran polis, şizofreni hastası Y.Y.'ın bulunabileceği ileri sürülen 4 ayrı adrese bugün sabah eş zamanlı baskın yaptı.Cinayet Bürosu ekipleri, silahlı olan zanlının çatışmaya girme ihtimaline karşı da çelik yeleklerini giyerek harekete geçti.

Söz konusu evlere giren ekipler, odaları tek tek aradı. Evlerin damlarına, merdiven altlarına kadar kontrol eden polis, zanlının izine rastlanmadı. Ancak Y.Y.'ın izine ulaşılamadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şizofreni Hastasının Vurduğu Komşusu da Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement