Slimani Monaco'da şov yapıyor! Falcao'yu geride bıraktı - Son Dakika
Spor

Slimani Monaco'da şov yapıyor! Falcao'yu geride bıraktı

Fenerbahçe'de çok eleştirilen ancak Monaco'nun Falcao'nun yerine transfer ettiği Slimani gösterdiği performansla göz dolduruyor. Cezayirli golcü oyuncu, Monaco formasıyla 3 maçta 3 gol atarken, Falcao Galatasaray formasıyla 2 maçta 1 gol attı.

20.09.2019 15:22  Güncelleme: 15:48

Fenerbahçe'de geçen sezonki başarısız tabloda kilit rol oynayan isimler, bu sezon adeta yeniden doğdu. Galatasaray'a transfer olan Falcao'nun yerini doldurması için Monaco'ya transfer edilen Slimani, bunu fazlasıyla yerine getirdi, Kolombiyalı'dan daha hızlı bir başlangıç yaptı.

Özellikle de yıllık maliyeti 5,7 milyon euroya ulaşan (kendisine 4,2, kulübü Leicester City'ye 1,5) Islam Slimani, kaçırdığı gollerle takımının birçok maçta puan kaybetmesine yol açmıştı. Aynı şekilde Ayew ve Frey de beklentilerin altında kalmış; üç oyuncu tüm sezon toplam 13 gol, 2 asistlik katkı yapmıştı.

Slimani Monaco'da şov yapıyor! Falcao'yu geride bıraktı

SLIMANI'NİN PERFORMANSI FRANSA'DA KONUŞULUYOR

Fransız basını Slimani'nin 3 maçta 3 gol atmasıyla ilgili övgüler yağdırdı. Nantes takımının geçtiğimiz yıllarda transfer etmek istediği ancak bunda başarısız olduğu futbolcu için bir çok internet sitesi ve gazetede özel haberler yapıldı.

MÜTHİŞ FORM YAKALADILAR

Fenerbahçe'de bu kadar kötü oynayan Islam Slimani, Andre Ayew ve Michael Frey, bu sezonki takımlarında müthiş bir form yakalamış durumda. Monaco'nun Falcao'nun yerine transfer ettiği Slimani 3 maçta 3 gol, Swansea'ye dönen Ayew 6 maçta 2 gol, 2 asist, Nürnberg'e kiralanan Frey de 3 maçta 1 gol, 1 asist üretti.

Slimani Monaco\'da şov yapıyor! Falcao\'yu geride bıraktı

Son Dakika Spor Slimani Monaco'da şov yapıyor! Falcao'yu geride bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • FIRILDAK KEMAL: FALCAO NUN YÜRÜYECEK HALİ YOK 14 11 Yanıtla
  • Aziz Başkan: kurtulmuş adam FB den ayrılarak 16 8 Yanıtla
  • Albay: Falkao bitmeseydi gelmezdi 15 8 Yanıtla
    Sayın Albay: İlk önce yazmayı öğren sonra yorum yaparsın. 6 8 Albay dingili: Sanane dingil kıskanma çok çalış seninde falcaonun olsun 2 3
  • igs: demek ki futbolcularda bir sorun yok sorun kulubde zihniyetleri bozuk 11 5 Yanıtla
    GençFB: öyle bişey olsa gs diye bişey olmaması gerekiyordu çünkü bizdeki bozuk olan şey onlarda hiç yok 3 0
  • Meydey : Adamlar haklı havalimanına indikleri zaman binlerce taraftar dünyanın başka yerinde olmayan ilgi alaka ulan diyorlar bunlar tam bir enayi o biçim sözleşme gelsin paralar 5 10 Yanıtla
    Tr80: Lan sen falcao monoco dan yılda kaç para aldığını biliyormusun . Söyleyim 10 milyon euro . 7 8
  • Cimbomlu Şair : Bilmem kaç gol atmış Slimani Öyleyse neydi ona fenerde mani Falcao az gol attı da ne demek yani Lig sonunda görün Falcao ve gollerini 6 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement