Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Güncel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

RTÜK Başkanı Dursun: "Tüm radyo ve televizyon kuruluşlarının özellikle bölgeden haber aktarırken insanların üzüntüleri konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri ayrıca yayın akışlarında gerekli düzenlemeleri yapmaları önem taşımaktadır"

14.05.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasıyla ilgili, tüm radyo ve televizyon kuruluşlarının bölgeden haber aktarırken insanların üzüntülerine gereken hassasiyeti göstermelerinin ve yayın akışlarında gerekli düzenlemeleri yapmalarının önemini vurguladı.

Dursun, Soma'daki maden faciası dolayısıyla yayımladığı mesajda, kederli insanların hissiyatlarına saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Ülke genelinde üç günlük ulusal yas ilan edildiğini hatırlatan Dursun, mesajında, şunları kaydetti:

"Tüm vatandaşlarımızı derinden etkileyen, nefeslerimizi tutup dikkatlerimizi bir tek noktaya ve oradan gelecek haberlere topladığımız bu acılı günlerde, kederli insanların hissiyatlarına saygı gösterilmesi gerekmektedir. Bu bakımdan, tüm radyo ve televizyon kuruluşlarının özellikle bölgeden haber aktarırken insanların üzüntüleri konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri, ayrıca yayın akışlarında gerekli düzenlemeleri yapmaları önem taşımaktadır."

Mesajını televizyon kanallarının izleyici temsilciliklerine de gönderen Dursun, kazada hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, millete başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement