Evinde karantinadaki polis tabancayla vurulmuş halde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Evinde karantinadaki polis tabancayla vurulmuş halde bulundu

Erzincan'da korona test sonucu pozitif çıktığı için bir süredir evinde karantinada bulunan genç polis memuru, evinde beylik tabancasıyla vurulmuş halde ölü bulundu. Ekipler, genç polisin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

21.04.2021 08:07  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğünde görev yaparken geçici süreyle pandemi ekiplerine dahil edilen polis memuru Ozan Gökçe'nin (30) koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine Ozan Gökçe evinde karantinaya alındı.

CANSIZ BEDENİNİ BULDULAR

Bir süredir evinde karantinada bulunan Gökçe'den bugün telefonla haber alamayan mesai arkadaşları durumu ilgili mercilere bildirdi. Bunun üzerine evin kapısı çilingir yardımıyla açıldı. İçeri giren polis ekipleri beylik tabancasıyla kafasından vurulmuş halde Ozan Gökçe'nin cesediyle karşılaştı.

İNTİHAR ŞÜPHESİ

İntihar ettiği düşünülen Gökçe'nin cenazesi olay yeri ve Cumhuriyet Savcısının incelemede bulunmasının ardından hastane morguna kaldırıldı.

Bekar ve evde yalnız yaşadığı öğrenilen genç polisin cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından memleketi Nevşehir'e gönderileceği bildirildi.

Evinde karantinadaki polis tabancayla vurulmuş halde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evinde karantinadaki polis tabancayla vurulmuş halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • cem: Allah rahmet eylesin. Bu kaçıncı polis intiharı yazik günah yetkililer bir bunun üzerine bir gitseler gencecik çocuk kim bilir ne sorunu sorunlari var 70 1 Yanıtla
  • Tugay: Yetkililer polislerin sorunları ile ilgilenmiyor ki. Pandemi de bile esnek çalışmaya geçmeyen tek kurum emniyet teşkilatıdır. Mesai ücreti almadan haftada 60 saat çalışırsın, bayramda çalışırsın, resmi tatilde çalışırsın. Amir müdür baskısı cabadan. Böyle giderse daha çok polis intihar eder... 19 3 Yanıtla Abc: Öyle diyonda milyonlarca insan işsiz , gel bir de özel sektörün haline bak istersen 0 0 Hüseyin: Kardeşim sen de haklısın ama öğretmenlikten mezun olan da fen edebiyattan mezun olan da koşuyor polisliğe, bazıları bizden başka cacık olmaz diyerek bazıları da şartları bilerek isteyerek...Sonradan ne oluyor da şikayet etmeye başlıyorlar.Bu herzaman böyleydi polislik bu işte bu memlekette,şartlar bu. Diğer yorum yapan arkadaşın dediği gibi milyonlarca işsiz ve özel sektörde köle gibi çalıştırılan milyonları göz önünde bulundurursak şükretmeleri lazım. 0 0
  • Eda: Ozan abi seni çocukluğumdan bu yana tanıyordum .. Allah'ım Rahmet eylesin inşallah duyunca inanamadim.. Mekanın cennet olsun, Rabbim gunahlarini affeylesin inşallah. Allah'ım sevdiklerine sabırlar versin 14 1 Yanıtla
  • Taraf: Her gün polis intihar haberiii bune böyle eee 11 2 Yanıtla
  • Satovic: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın kardeşimiz ailesine sabırlar versin şu mübarek günlerde 10 0 Yanıtla
  • Ada: Seçimler gelince bir yalan Polisin oyunu alırlar indan sonra polisi ezmeye devam Uykudan uyanmak lazım 5 4 Yanıtla
  • Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı
    18:53 Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gerçekleştirilen denetimde, izinsiz çalışan 8 yabancı uyruklu kadın yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otelin masaj salonunda yapılan denetimde, çalışma izni olmadan istihdam edildiği belirlenen Kenya, Nepal, Özbekistan, Türkmenistan, Tayland ve Güney Afrika uyruklu kadınlar yakalandı. Kadınların işlemlerinin ardından ülkelerine gönderileceği bildirildi.

  • İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı
    18:38 İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kasten yaralama ve yağma suçlarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan B.Ç'nin ikametini tespit ederek operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Konya Ereğli'de Fırtına Etkili Oldu: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu
    18:21 Konya Ereğli'de Fırtına Etkili Oldu: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu

    Konya'nın Ereğli ilçesinde etkili olan fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Cadde kenarındaki bir ağaç ise park halinde cipin üzerine devrildi. Fırtına nedeniyle kazalar da meydana geldi.

  • Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü
    18:20 Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü

    Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen orman yangınında 2 dekarlık alan zarar gördü. Yangın, hızla yayılarak kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement