Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki gelişmeler - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki gelişmeler

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki gelişmeler

"JPMorgan çip krizinin bitiş tarihini açıkladı", "Türkkan krizinin ardından Akşener'den partililere sıkı talimat: Ne söylenirse söylensin kafanızı çevirin" gibi dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini sayfamızdan takip edebilirsiniz.

22.11.2021 11:05  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bakan Dönmez'den İmamoğlu'nun "Kış saati uygulaması tasarrufa yol açmadı" sözlerine cevap geldi", "Gelirimiz eridi, yok oldu" diyen Nagehan Alçı, canlı yayında maaşına yüzde 40 zam istedi" gibi son dakika gelişmelerin detaylarına bu sayfadan erişebilirsiniz.

AKŞENER'DEN PATİLİLERE SIKI TALİMAT

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki gelişmeler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfretmesinin ardından çalışma arkadaşlarına sıkı talimatta bulunduğunu açıkladı. Akşener, "Arkadaşlarıma sıkı şekilde ricada bulunduk. Ne söylerlerse söylesinler 'Kafanızı çevirin' dedim." ifadelerini kullandı.

BAKAN DÖNMEZ'DEN İMAMOĞLU'NUN "KIŞ SAATİ UYGULAMASI" ELEŞTİRİSİNE YANIT

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki gelişmeler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kış saati uygulamasının getirdiği olumsuz sonuçları dile getirerek "Hiçbir tasarrufa yol açmadığı gibi vatandaşların güne karanlıkta başlamalarına, çocukların okula karanlıkta gitmesine, milli maçları izlemek için bile gece yarılarına kadar beklemek gerekiyor. Gördüm ki herkes şikayetçi" demişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise kış saati uygulamasına başladığımız 2016'dan beri toplam elektrik tasarrufunun 6,82 milyar kilovatsaat olduğunu açıkladı.

NAGEHAN ALÇI'DAN ZAM TEKLİFİ

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki gelişmeler

Katıldığı bir programda ekonomi üzerine değerlendirmelerde bulunan gazeteci Nagehan Alçı, gerçek enflasyonun yüzde 40 olduğunu söyledi. Canlı yayında maaşına zam isteyen Alçı, "Buradan hep birlikte biz de yüzde 40 zam talep ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement