Cezaevinden çıkıp cinayet işledi, otobüsle kaçarken yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Cezaevinden çıkıp cinayet işledi, otobüsle kaçarken yakalandı

Cezaevinden tahliye olup gittiği Giresun'da bir kişiyi tüfekle öldürüp kaçan şahıs, polisin takibi sonucu Samsun'da yolcu otobüsünde yakalandı.

24.04.2021 23:41  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Yağlıdere ilçesinin Ahallı Mahallesi Menekşe Küme Evleri mevkisindeki fındık bahçesinde bugün meydana gelen olayda, bahçeye çalışmaya giden Mehmet U., fındık ağaçlarının dibinde bir kişiyi hareketsiz halde bulunca polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri şahsın tüfekle vurularak ölmüş olduğunu ve adının ise Ahmet Koltuk olduğunu tespit etti.

YOLCU OTOBÜSÜNDE YAKALANDI

Ahmet Koltuk'u tüfekle vurarak öldüren kişinin ise 39 yaşındaki Mahmut M. olduğu belirlendi. Mahmut M. ise olay sonrası kayıplara karıştı. Samsun'da Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri cinayet sonrası Giresun'dan yolcu otobüsü ile İstanbul Gebze'ye kaçan Mahmut M.'yi Samsun Ordu Karayolu Gelemen mevkisindeki polis kontrol noktasında içinde bulunduğu yolcu otobüsünde yakalayarak gözaltına aldı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek sağlık raporu alınan Mahmut M. daha sonra Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Mahmut M.'nin sonrasında Giresun polisine teslim edileceği belirtildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Mahmut M.'nin hırsızlık suçundan yattığı Eskişehir Cezaevi'nden tahliye olunca memleketi Giresun'a gittiği burada aralarında husumet bulunan Ahmet Koltuk'u tüfekle vurarak öldürdüğü öğrenildi. Suçunu itiraf eden Mahmut M., "Bana tüfekle ateş etti. Beni vuramayınca ben tüfeği elinden alıp onu vurdum. Ben onu öldürmeseydim o beni öldürecekti" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Mahmut M.'nin hastane çıkışı kendisini yakalayan polisleri kastederek, "Helal olsun bunlara" demesi de dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

- SAMSUN

Cezaevinden çıkıp cinayet işledi, otobüsle kaçarken yakalandı
Cezaevinden çıkıp cinayet işledi, otobüsle kaçarken yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cezaevinden çıkıp cinayet işledi, otobüsle kaçarken yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement