Son dakika haberi: Çocuk kavgasındaki cinayetin şüphelisi 2 kuzen tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi: Çocuk kavgasındaki cinayetin şüphelisi 2 kuzen tutuklandı

Son dakika haberi: Çocuk kavgasındaki cinayetin şüphelisi 2 kuzen tutuklandı

Son dakika haberleri... ADIYAMAN'ın Besni ilçesinde, çocuklar arasındaki tartışmaya dahil olan 2 aile arasında çıkan ve 1 kişinin tabancayla vurularak öldüğü kavgada yaralanan 3 kuzenden 2'si tedavilerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

13.08.2020 10:38  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADIYAMAN'ın Besni ilçesinde, çocuklar arasındaki tartışmaya dahil olan 2 aile arasında çıkan ve 1 kişinin tabancayla vurularak öldüğü kavgada yaralanan 3 kuzenden 2'si tedavilerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Olay, 1 Ağustos günü, Oyalı Mahallesi'nde yaşandı. Baysoy ile Akar ailelerinin çocukları arasında çıkan tartışmaya, büyükler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen ve tabanca ile bıçak kullanılan  kavgada Mehmet, Emrah ve Şahin Baysoy adlı kuzenler ile Mustafa Akar yaralandı.

Kavga, ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından sonlandırılırken yaralılar, ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tabancayla vurulan Mustafa Akar, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.Tedavilerinin ardından gözaltına alınan Mehmet ve Emrah Baysoy,  jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında Besni Adliyesi'ne sevk edildi. 2 şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Şahin Baysoy'un ise hastanedeki tedavisinin ardından mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi: Çocuk kavgasındaki cinayetin şüphelisi 2 kuzen tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement