Kendisini öldürmek isteyen kocasına kıyamadı, namlunun önüne atladı - Son Dakika
3. Sayfa

Kendisini öldürmek isteyen kocasına kıyamadı, namlunun önüne atladı

Denizli'de tartıştığı eşini öldürmek isteyen öfkeli koca, 'Kıyamam' diyerek tüfeği kendisine doğrulttu. Kendisini öldürmeye çalışan kocasını kurtarmak için tüfeğe sarılan kadın, silahtan çıkan saçmaların hedefi olurken, Ramazan Katma'nın ise çenesi parçalandı.

03.05.2021 16:12  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kahvaltı yapmak için hazırlanan Ramazan Katma ile eşi Özge Katma arasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Ramazan Katma, sinirlenerek odadan aldığı tüfeği karısı Özge Katma'ya doğrulttu.

KARI KOCA YARALANDI

Seni öldüreceğim diyen Ramazan Katma, ardından eşine kıyamadığını belirterek namluyu çenesine doğrulttu. O esnada Özge Katma eşinin ateş edeceği sırada tüfeğe vurarak elinden almaya çalıştı. Son anda tüfeğin tetiğine basan adamın çenesine saçmalar isabet ederken, karısı da yüzünden yaralandı.

RAMAZAN KATMA'NIN ÇENESİ PARÇALANDI

Çenesi parçalanmış halde kanlar içinde kalan Ramazan Katma, kapıyı açarak yan komşusunun evine gidip kendisine yardım etmesini istedi. Komşusu Ramazan Katma'ya yardım ederek Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Çiftin komşuları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Özge Katma yapılan ilk müdahalenin ardından Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

SAĞLIK DURUMLARININ İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Polis ekipleri hastaneye giden Ramazan Katma'nın kaçmaması için önlem alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri çiftin evinde incelemelerde bulundu. Hastaneye kaldırılan karı kocanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kendisini öldürmek isteyen kocasına kıyamadı, namlunun önüne atladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kendisini öldürmek isteyen kocasına kıyamadı, namlunun önüne atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Mehmet YILDIZ: Bunlar seviyorlar demek ki birbirlerini. O tüfeği atın o evden bence 45 0 Yanıtla
  • Dadaş : Ramazan günü kahvaltı nedir yaaa??? 19 16 Yanıtla Kahretsin: İnsanlar ölmüş ve sen buraya mı takıldın? Siz kesinlikle insan değilsiniz ruh hastaları. 8 5 ..: RUH HASTASII 0 0
  • z raporu: neyi paylaşamadınız bir anlık sinirlenme nelere maal oluyor 20 2 Yanıtla
  • Denizli'li: Yapmayın guzum güzel güzel geçinin o dabence de ırak dutun evinizden. 21 1 Yanıtla
  • Yorum: Turist gelsin diye çıplak plaj dhi yapılabilir.Dolarlar başka ülkelere gitmesin. 10 5 Yanıtla Vatandaş: Kac mılyon afkan surıyeli var kacak calısan aldıgı maası dokunmayıp dovuz yapıp ulkesıne yolluyor garıbanda colugunun cocugunun gelecegı ıcın uc kurus yastık altı yapıyor onada goz koyanlar var 8 0
  • Vatansever: Evet ne yazıkki müslümanların bugünkü durumu bu. Sabah kahvaltı yapıp oruca başlıyorlar. Kur'an bozulmayacak ama dini bozduk maalesef... 4 1 Yanıtla
  • Melek: Sana ne kardeşim Ramazan günü kahvaltımı diyen bağnaz kafa cahil kafa sana ne??!!! Oruç senin kendi iyiliğin için kendin için yaptığın bir nefs terbiyesidir edepli ol diline eline beline ağzına gözüne hakim ol oruçlusun madem adabı ile yerine getir, bak bu karı koca arbedesinde Allah çok vurvur dırdırcı kocanın çenesini dağıttı uzun zaman vırvır etmesin artık yeter diye cezasını verdi 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement