Melikgazi'den müteahhitlere kentsel dönüşüm sunumu - Son Dakika
Güncel

Melikgazi'den müteahhitlere kentsel dönüşüm sunumu

Melikgazi\'den müteahhitlere kentsel dönüşüm sunumu

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediyenin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri hakkında, müteahhit ve mimarları bilgilendirdi.

18.01.2022 10:17  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediyenin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri hakkında, müteahhit ve mimarları bilgilendirdi.

Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, Küçükali, Anbar, Battalgazi ve Yıldırım Beyazıt mahallelerinde yapımı tamamlanan, devam eden veya ikinci etaplarına başlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptıklarını belirtti.

Sadece binaları yenilemediklerini, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, kamu hizmeti için binalar inşa ettiklerini ifade eden Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Okulu, sağlık ocağı ve camileri ile yeniden bir semt inşa ediyoruz. Bizim bu başarılı çalışmalarımız örnek gösterilmektedir. 2022 yılında yapımı devam eden veya yapımına başlanılan projelerimiz ile ilgili görsel toplantı yaptık. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm projemiz hakkında bilgi aktardığımız toplantımıza katılımları ve katkıları için tüm mimar ve müteahhitlerimize teşekkür ediyorum. Melikgazi'mizi ileriye taşıyacak daha nice projeleri hep birlikte başaracağız."

Melikgazi Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını belirten KAYİMDER Başkanı Levent Akdoğan da toplantının, Melikgazi Belediyesinin inşaata, kentsel dönüşüme ve yapı müteahhitlerine verdiği önemin bir ifadesi olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Melikgazi'den müteahhitlere kentsel dönüşüm sunumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement