MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi vazgeçilmez bir unsur olarak ifade etmesi yalnızca akıl tutulması ile ifade edilemez" - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi vazgeçilmez bir unsur olarak ifade etmesi yalnızca akıl tutulması ile ifade edilemez"

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi vazgeçilmez bir unsur olarak ifade etmesi yalnızca akıl tutulması ile ifade edilemez" -"Terörist Demirtaş'ın haksızlığa uğradığını söylemesi de dil sürçmesi değildir" -"CHP Genel Başkanı HDP ile yatmış PKK ile uyanmıştır.

18.05.2021 11:16  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi vazgeçilmez bir unsur olarak ifade etmesi yalnızca akıl tutulması ile ifade edilemez"

-"Terörist Demirtaş'ın haksızlığa uğradığını söylemesi de dil sürçmesi değildir"

-"CHP Genel Başkanı HDP ile yatmış PKK ile uyanmıştır. Bu pespayelik onun alnına kazınmıştır. Bunlar PKK'yı devlet kademesine taşıyacak kadar bu millete uzaklaşmıştır"

-"Teröristle işbirliği yapanlar Cumhur İttifakı'nı mafya ile işbirliği yapmakla suçluyor. Zilletin terör kadrosuna her yer ya dar edilecek. ya mezar edilecek"

-"Nerede terörist varsa orası meşru hedefimizdir"

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Kılıçdaroğlu\'nun HDP\'yi vazgeçilmez bir unsur olarak ifade etmesi yalnızca akıl tutulması ile ifade edilemez"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi vazgeçilmez bir unsur olarak ifade etmesi yalnızca akıl tutulması ile ifade edilemez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement