Son dakika haberi! Terasta mahsur kalan ineği itfaiye ekipleri vinçle kurtardı - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haberi! Terasta mahsur kalan ineği itfaiye ekipleri vinçle kurtardı

Son dakika haberler: Terasta mahsur kalan ineği itfaiye ekipleri vinçle kurtardı Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde tek katlı bir binanın teras katına çıktıktan sonra bir daha inemeyen ve mahsur kalan inek, çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu vinçle kurtarıldı.

12.01.2022 15:11  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terasta mahsur kalan ineği itfaiye ekipleri vinçle kurtardı

GAZİANTEP - Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde tek katlı bir binanın teras katına çıktıktan sonra bir daha inemeyen ve mahsur kalan inek, çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu vinçle kurtarıldı.

Olay, 11 Ocak 2022 Salı günü Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi kırsal Yalnızbağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kırsal mahallede bir vatandaşa ait olan bir inek, bilinmeyen bir şekilde tek katlı bir binanın teras katına çıktı. Tek katlı bir binanın teras katına çıktıktan sonra bir daha inemeyen ve mahsur kalan inek, vatandaşların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayınca durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Mahsur kalan inek vinçli arama kurtarma aracı kurtarıldı

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipler, tek katlı binanın teras katına çıktıktan sonra bir daha inemeyen ve mahsur kalan ineği kurtarmak için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, olay yerine Vinçli Arama Kurtarma aracı sevk edildi. Terasta mahsur kalan inek, vinçli arama kurtarma ekibinin çalışması sonucu çıktığı yerden indirildi.

Son dakika haberi! Terasta mahsur kalan ineği itfaiye ekipleri vinçle kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haberi! Terasta mahsur kalan ineği itfaiye ekipleri vinçle kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement