Polisin maskesiz gezerken durdurduğu kadın: Allah beni koruyor - Son Dakika
Güncel

Polisin maskesiz gezerken durdurduğu kadın: Allah beni koruyor

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda Avcılar'da koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemler denetlenirken, polisin maskesiz gezerken durdurduğu kadın, "Allah beni koruyor" dedi.

26.11.2020 14:44  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgede, bugünden itibaren 4 gün boyunca başta pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşların kalabalık şekilde bulunabildiği yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetim yapıldı.

HOPARLÖRLERDEN ANONS YAPILDI

İstanbul Valiliği tarafından sigara içilmesi yasaklanan araç trafiğine kapalı Marmara Caddesi'nin hemen önünde polis ekip araçlarından maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması konusunda hoparlörlerle anons yapıldı. Resmi polis ekipleri ardından Marmara Caddesi'nde denetim yaparak özellikle maske ve mesafe kuralına ardından sigara içme yasağına uyulup uyulmadığına ilişkin denetim yaptı.

Polisin maskesiz gezerken durdurduğu kadın: Allah beni koruyor

POLİS DURDURUNCA MASKEYİ ÇANTASINDAN ÇIKARDI

Polisin maskesiz yürürken durdurduğu ve maskesini takma konusunda uyardığı kadın çantasından maskesini çıkarıp hemen takarken, "Neden maske takmıyorsunuz?" sorusuna, "Allah beni koruyor" dedi. Caddede sigara içen veya maskesiz dolaşanlar uyarılırken bir bölümü hakkında işlem yapıldı. Denetimler sürüyor.

Polisin maskesiz gezerken durdurduğu kadın: Allah beni koruyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisin maskesiz gezerken durdurduğu kadın: Allah beni koruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • meraci83: Anlaşıldı! Allah bu zavallıya yaratmış ama kafatasına beyin koymamış ki akıl nerede olsun. 18 3 Yanıtla
  • ank: kadın haklı olmasaydı cuma namazlarında okadar kişi önlemsiz namaz kılmazdı. 0 0 Yanıtla
  • kemal çelebi: he canım Allahın işi gucu yok seni koruyacak.. o zaman çık bir binanın tepesinden atla bakalım ne olacak 0 0 Yanıtla
  • dumrul: 900 ÖDESİN AKLI BAŞINA GELİR 0 0 Yanıtla
  • asena: allah belanı versin seningibi pisliklerin 0 0 Yanıtla
  • adalet: İnsan, tedbiri nispetinde tehlikelerden uzak olur. Birçok kazaların başında tedbirsizlik vardır. Hastalıklar da zamanında tedbir alınmamasından yayılır, çoğalır. Tedbir bizden takdir Allah’tandır. Bu bayan maskeyi cebinden çıkarıyor. Ceza yazılması gerektiği kanısındayım. 0 0 Yanıtla
  • hayret: bayan maskeyi polisin yanında cebinden çıkarıyor. Bence ceza yazılmalıydı. Diğer insanlar bayana ceza yazmadınız bana neden yazdınız demezler mi? 0 0 Yanıtla
  • judge: TEDBİR ALIRSAN ALLAH KORUR DENYO....TÖVBE YA RABBİM 0 0 Yanıtla
  • Şanlıurfa'da Tepsi Yemekleri Mahalle Fırınlarını Süslüyor
    10:37 Şanlıurfa'da Tepsi Yemekleri Mahalle Fırınlarını Süslüyor

    Ramazan ayında Şanlıurfa'da binlerce tepsi yemeği, mahalle fırınlarında pişirilerek sofralara sunuluyor. Fırıncılar, yoğun talebi karşılamakta zorlanıyor.

  • Muğla'da Kalbinde Sorun Bulunan Bebek Ambulans Uçakla İstanbul'a Sevk Edildi
    10:34 Muğla'da Kalbinde Sorun Bulunan Bebek Ambulans Uçakla İstanbul'a Sevk Edildi

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalbinde sorun bulunan 2 günlük bebek, ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gelen bebeğe, kalbinde yaşanan sorun nedeniyle ileri yoğun bakım tedavisi uygulanmasına karar verildi. Bebek için Sağlık Bakanlığından ambulans uçak talebinde bulunuldu ve talep olumlu karşılandı. Ambulans uçak, Milas-Bodrum havalimanına indi ve bebek İstanbul Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ne nakledildi.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Çınarköy'e Yörük Festivali Müjdesi Verdi
    10:34 Kuşadası Belediye Başkanı Çınarköy'e Yörük Festivali Müjdesi Verdi

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Çınarköy Mahallesi'ni ziyaret ederek bir sonraki görev döneminde 'Çınarköy Yörük Festivali' düzenleyeceklerini müjdeledi. Günel, köylerin sorunlarına daha çok eğileceğini ve köy yollarını yenileyeceğini belirtti.

  • Türkiye Yerel Yöneticilerini Seçmek İçin Sandık Başına Gidecek. Bir Milyon 32 Bin 610 Genç İlk Kez Oy Kullanacak
    10:34 Türkiye Yerel Yöneticilerini Seçmek İçin Sandık Başına Gidecek. Bir Milyon 32 Bin 610 Genç İlk Kez Oy Kullanacak

    Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçimde kayıtlı seçmen sayısını 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi. YSK’nın verilerine göre, 18 yaşını dolduran bir milyon 32 bin 610 genç bu seçimde ilk kez oy kullanacak.

  • Kumluca Belediyesi Karabük Etkinlik Alanı'nda İftar Programı Düzenledi
    10:34 Kumluca Belediyesi Karabük Etkinlik Alanı'nda İftar Programı Düzenledi

    Kumluca Belediyesi, Karabük Etkinlik Alanı'nda düzenlediği iftar programına vatandaşları davet etti. Başkan Köleoğlu, programda yaptığı konuşmada belediyenin sosyal belediyecilik anlayışını vurguladı ve hizmetlerini anlattı.

  • Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonunda 15 zanlı gözaltına alındı
    10:33 Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonunda 15 zanlı gözaltına alındı

    Kırıkkale'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 15 zanlı gözaltına alındı. Operasyonlarda 6,72 gram sentetik uyuşturucu ve 317 sentetik hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi.

  • Windows 10'un Kilit Ekranı İşlevsel Hale Geliyor
    10:32 Windows 10'un Kilit Ekranı İşlevsel Hale Geliyor

    Microsoft'un Windows 10 için yapacağı güncelleme ile kilit ekranı daha işlevsel hale gelecek. Kullanıcılar, kilit ekranında hava durumu, trafik durumu ve finansal bilgiler gibi önemli bilgilere erişebilecekler. Ayrıca Windows Spotlight özelliği sayesinde kilit ekranı daha ilgi çekici hale gelecek. Bu güncelleme, Windows 10'un genel performansını ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor.

  • vivo T3 5G Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı
    10:32 vivo T3 5G Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

    vivo, uygun fiyatlı yeni Android akıllı telefonu T3 5G'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Google Play Console'da görüntülenen cihazın özellikleri arasında MediaTek Dimensity 7200 işlemci, 8 GB RAM, Full HD+ ekran ve LED flaşlı dikey kamera kurulumu bulunuyor. vivo T3 5G'nin 21 Mart'ta 240 dolar fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

  • Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, Kanal İstanbul tartışmasını eleştirdi
    10:32 Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, Kanal İstanbul tartışmasını eleştirdi

    Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, seçimler öncesinde muhalefetin kendisini Kanal İstanbul üzerinden eleştirdiğini belirtti. Kurum, önceliği olmayan işlerin gündemlerinde olmadığını söyledi. Ayrıca, kendisine yöneltilen 'Kanal İstanbul'u yapalım' teklifine 'Bizim başka önceliklerimiz var' diyebileceğini ifade etti.

  • Hakkari-Şırnak yoluna çığ düştü, Dev çığ Zap suyunun akışını kesti
    10:31 Hakkari-Şırnak yoluna çığ düştü, Dev çığ Zap suyunun akışını kesti

    Hakkari'de etkili olan karla karışık yağmur, 3 bin 478 rakımlı Sümbül Dağı'ndan çığın inmesine neden oldu. Devasa çığın Zap suyunun akışını kesmesi cep telefonuyla kaydedildi. Can ve mal kaybı yaşanmazken, yol açma çalışmaları başlatıldı.

  • Edremit'te Yamaç Paraşütü Kazası: Bir Akademisyen Hayatını Kaybetti
    10:31 Edremit'te Yamaç Paraşütü Kazası: Bir Akademisyen Hayatını Kaybetti

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde yamaç paraşütüyle uçuş yapan Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, kontrolünü kaybederek kayalıklara düştü. Şenergin ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement