Son dakika: MALTEPE'DE YANGINDA MAHSUR KALAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI - Son Dakika
Güncel

Son dakika: MALTEPE'DE YANGINDA MAHSUR KALAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI

Bir son dakika haberine göre MALTEPE'de 4 katlı binanın birinci katında yangın çıktı.

06.07.2022 15:21  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MALTEPE'de 4 katlı binanın birinci katında yangın çıktı. İkinci kattaki dairede mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

İdealtepe Mahallesi Eraykent Sitesi'ndeki 4 katlı binanın birinci katında bulunan dairede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Daireden dumanların yükseldiğini gören bina sakinleri panikle dışarı çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Binanın ikinci katında oturan Mustafa Kurtuluş'un 'Mars' isimli kedisi içeride mahsur kaldı. Evin balkonundan içeriye giren ekipler, yoğun dumana maruz kalan kediyi kurtararak sahibine teslim etti. Yangın itfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü.

Bina sakini Erman Balıkçılar "Ben üst katta oturuyorum. Dumanı hissettik ama bizim burada bahçe olduğu için buradan geliyor sandık. Nakliyat şirketinin çalışanları 'binada duman var' dediğinde yangını fark ettik. Elektriği ve doğalgazı kestik. Ben biraz panik yaptım. Bina sakinlerini de ben dışarı çıkarttım. Yangının çıkış sebebinin buzdolabından kaynaklandığını söylediler. İçeride yoğun duman var. Dairede kimse yok" dedi

Mustafa Kurtuluş ise "İtfaiye ekipleriyle birlikte çıkacaktık ama tehlikeli olur diye beni çıkartmadılar. Kediyi dairede bulup hemen getirdiler. Çok korkmuş" diye konuştu.

Son dakika: MALTEPE\'DE YANGINDA MAHSUR KALAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika: MALTEPE'DE YANGINDA MAHSUR KALAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement