Parktaki kadına cinsel organını gösterdi! Olayı duyan koca, meydan dayağı attı - Son Dakika
3. Sayfa

Parktaki kadına cinsel organını gösterdi! Olayı duyan koca, meydan dayağı attı

Samsun'da çocuk parkında oturan bir kadına cinsel organını gösteren şahıs, olaya şahit olan kadının kocası tarafından meydan dayağı yedi.

17.08.2020 11:25  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da parkta çocuklarını oynatan kadına cinsel organını göstererek teşhircilik yaptığı iddia edilen H.Y, kadının kocası tarafından meydan dayağı yedi. Taraflar birbirinden şikayetçi olurken, H.Y çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Olay, Samsun'un Karadeniz Mahallesi Fuar Caddesi Gar Tramvay Durağı yanı Muzaffer Önder Parkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta oturan ve çocukları oynayan E.Y. (34) adlı kadının yanına yaklaşan H.Y'nin (44) yaklaşık 4 metre mesafeden kadına cinsel organını göstererek teşhircilikte bulunduğu iddia edildi.

KOCASI MEYDAN DAYAĞI ATTI

Bu sırada parkta bulunan kadının kocası Ü.Y. (39), H.Y.'e saldırarak adeta meydan dayağı attı. Darp sonucu hastaneye kaldırılan H.Y. tedavisinin ardından Gazi Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alındı. H.Y. kendini darp eden Ü.Y.'den de şikayetçi oldu. Genç kadın H.Y.'nin kendisine teşhircilikte bulunduğunu ifade ederek şikayetçi oldu. Polis tadından ifadesi alınan Ü.Y. savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Gözaltına alınan H.Y. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Polisteki sorgulanması tamamlanan H.Y., Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen H.Y. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Parktaki kadına cinsel organını gösterdi! Olayı duyan koca, meydan dayağı attı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Parktaki kadına cinsel organını gösterdi! Olayı duyan koca, meydan dayağı attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • Efe: Ellerine sağlik kardeş dişleri dökülene kadar dövseydin pisliği 31 0 Yanıtla
  • hakan: az yapmış. nasıl olsa yarın serbest 29 1 Yanıtla
  • Cn: Parkta kocası da oradaymış! Enteresan .. 1 28 Yanıtla
    Nadir: Enteresan olan ne ayi 25 0 Maruf: Enteresan olan senin gibilerin oksijen tüketmesi...fotosenteze devam et 12 0
  • Yuh: Siz terörist misiniz. Ceza vermek sizin ne haddinize. Devlet dururken. Kimse kimseye dokunamaz haddinizi bilin. 0 29 Yanıtla
    gelde dayan : yuh sana hayasız sen o zman tüm medeniyetinle ay dur polisi arıyayım ayyy eşime şe gösteriyolar ayy de geniş seni 6 0 hakperest: önce terörist kime denir bir oku hazmet kurtul cehaletten sonra konuş. senin her canını sıkan terörist değildir 6 0 koleksiyoner: demekki senin gibi genis acili degil kimse boylelerine kendin vereceksin cezayi yoksa bak hakim birakmis yoksa o dayakda olmasa yaptigi yanina kar kalacakti.sana kocaman YUH 4 0 SÜLÜMAN: DURUR DURURKEN Mİ DOKUNMUŞ ZOPAYI HAKETMİŞ.AYRICA KOCASI NE YAPAYDI HİÇ BİEŞ ŞEY YOKMUŞ GİBİ Mİ DAVRANSAYDI SEN HERHAL ÖYLE YAPARDIN SANIRIM. BUNU YAPAN TERÖRİST DEĞİL TAM AKSİNE HAKEDENE CEZASINI VERMİŞ DENİR. SÖZÜM SANA YUH MUSUN NESİN 3 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement