Şişli'de Iraklı gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği görüntüler ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Şişli'de Iraklı gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği görüntüler ortaya çıktı

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda Iraklı Zeynel Abidin isimli genç metro raylarına atlayarak intihar etti. Irak gencin intihar anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

19.09.2020 16:31  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda Iraklı Zeynel Abidin A. isimli gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği anlara ait güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Olay, Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda geçen Perşembe günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, metro istasyonuna gelen 26 yaşındaki Iraklı Zeynel Abidin A., metronun istasyona giriş yaptığı sırada raylara atladı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İntihar eden genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Iraklı gencin intihar anına ilişkin güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

İNTİHAR ANINA AİT GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Iraklı Zeynep Abidin A.'nın istasyonuna gelerek metro geldiği sırada kendisini raylara attığı görülüyor. Metronun önüne bir kişinin atladığını gören vatandaşların yaşadığı panik anları da kameraya yansıyor.

Şişli'de Iraklı gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği görüntüler ortaya çıktı
İntihar eden Iraklı Zeynel Abidin A.
Şişli\'de Iraklı gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği görüntüler ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Şişli'de Iraklı gencin metro raylarına atlayarak intihar ettiği görüntüler ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • DEİST.: HERKES KENDİ DÜNYASINA ÇEKİLMİŞ ,İLİŞKİLER SOSYAL MEDYADAN YÜRÜTÜLÜR OLUNCA SANIRIM ALGILAMIYORUZ YANIMIZDAKİNİ YADA KOMŞUMUZU .UMARIM HUZUR İÇERİSİNDE UYUR, 26 YAŞ HER ŞEYDEN VAZGEÇMEK İÇİN ÇOK GENÇ,ÇOK ÜZÜCÜ. 16 2 Yanıtla
  • 564684: cokyazık cokzor bidurum allah mekanını cennet etsın ailene bol sabır versin gercekde n cokzor 12 4 Yanıtla
  • Abc: Keşke ülkende yaşasaydın. 10 5 Yanıtla
  • Ayşe: Ne acı hayatın yükü ve sefilliği karsısında duyulan çaresizlik ve avuntuların ve vaadlerin belirsiz sarhoşluğuna yeter demiş. Çaresiz güvensiz yarınsız seçeneksiz ailesiz umutsuz desteksiz olmak Allah Rahmet eylesin suçluyuz dünya kimsesiz bıraktık yoksulu yetimi garibi kimsesizi bananebdesik bizene bir insan ölür insanlık ölür demedik vicdan bilmişliğe böbürlenmeye hazımsızlığa dönüştü ne acı ölen insanlığımız da korkutmuyorya bizi ne diyeyim Allah seni sende hizi affet kardeşim sen insanlığınla dayanamamış biz kibrimizle görmemişiz seni 8 5 Yanıtla Ayseye cevap: Cok doğru bir yorum 2 3
  • M Bora : Oğlum yavrum annen baban kurban olsun Ne sıkıntın vardı acaba.. ? 9 2 Yanıtla
  • ganimet : bu tarz olay bir kaç defa daha oldu ancak yetkililerden halen hiç bir önlem alınmış değil. üsküdar sancaktepe metrosundaki gibi bariyerli kapılar yapsanıza arkadaş enazında düşme veya intahar olaylarını engelleyebilirsiniz. 5 3 Yanıtla ..hayvan hakları: he he 1 3
  • Deniz Danimarka dan: umuda yolculuk kendi ulkesinde savasla buyuduler 6 1 Yanıtla

Advertisement