Son Dakika! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yük treni hemzemin geçitte bir minibüse çarptı: 4 kişi yaşamını yitirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Son Dakika! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yük treni hemzemin geçitte bir minibüse çarptı: 4 kişi yaşamını yitirdi

Son dakika! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yük treni hemzemin geçitte bir minibüse çarptı. Kaza nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirdi.

04.09.2021 08:54  Güncelleme: 11:51

Saat 08.00 sıralarında Ergene ilçesinin Velimeşe Mahallesi'nde Edirne'den Çerkezköy yönüne giden 13001 sefer sayılı yük treni, hemzemin geçitte henüz sürücüsü belirlenemeyen servis minibüsüne çarptı.

Son Dakika! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yük treni hemzemin geçitte bir minibüse çarptı: 4 kişi yaşamını yitirdi

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Trenin bir süre önünde sürüklediği minibüsteki 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ile polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar, ambulanslarla Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Ölenlerin cansız bedenleri ise Çorlu Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan 2'si, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Son Dakika! Tekirdağ\'ın Ergene ilçesinde yük treni hemzemin geçitte bir minibüse çarptı: 4 kişi yaşamını yitirdi

Son Dakika 3.Sayfa Son Dakika! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yük treni hemzemin geçitte bir minibüse çarptı: 4 kişi yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sinan Karatepe: Sa gecmiş olsun hm, 1 3 Yanıtla
  • Hürrem Sultan: Geçmiş olsun vefat edenlere Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla

Advertisement