Songül Konak'a "Yılın Rekortmen Atleti" Ödülü Verildi - Son Dakika
Spor

Songül Konak'a "Yılın Rekortmen Atleti" Ödülü Verildi

Osmangazi Belediyespor'un rekortmen atleti Songül Konak federasyon tarafından başarı belgesi ve madalya ile ödüllendirildi.

21.01.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyespor'un rekortmen atleti Songül Konak federasyon tarafından başarı belgesi ve madalya ile ödüllendirildi.

Geçen yıl "1500 Metre Genç Bayanlar" kategorisinde 4: 20;66'lık derecesi ile 23 yıllık Türkiye Salon Atletizm Rekorunu kıran Songül Konak, federasyon tarafından başarı belgesi ve madalya ile ödüllendirildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Konak'ı tebrik etti. Dündar, şunları dile getirdi:

"Osmangazi Belediyespor olarak, 31 branşta bin 265'i bayan, bin 761'i erkek toplam 3 bin 21 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Gençlerimiz, 2015 yılında katıldıkları ferdi ve takım sporlarında elde ettikleri derecelerle hepimizi gururlandırdı. Bu yıl, 23 yıllık salon atletizm rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza atan sporcumuz Songül Konak, Atletizm Federasyonu tarafından 2015 yılı performans değerlendirmesi sonucunda da, 1500 metrede 16;09'luk derecesi ile yılın sporcusu seçilerek, hepimizi gururlandırdı. Kendisini ve emeği geçen tüm yönetici ve antrenörlerimizi kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Songül Konak'a 'Yılın Rekortmen Atleti' Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement