Twisted Metal'in dizi çekimleri tamamlandı - Son Dakika
Gamegar

Twisted Metal'in dizi çekimleri tamamlandı

Twisted Metal\'in dizi çekimleri tamamlandı

Sony Computer Entertainment'ın yayıncılığını yapığı arabalı savaş oyunu Twisted Metal dizisinin ilk sezonun çekimleri tamamlandığı bildirildi.

05.09.2022 13:51  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Twisted Metal showrunner'ı Michael Jonathan Smith tarafından Twitter'da paylaşılan gönderi ile Twisted Metal dizisinin ilk sezon çekimlerinin tamamlandığı bildirdi ve kilometre taşını anmak için bir Twisted Metal yazılı buz heykeli paylaştı.

TWISTED METAL'İN İLK SEZON ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

Yazar Michael Jonathan Smith, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ilk sezonun tamamlandığını bildirdi ve Twisted Metal işlemeli buz heykel paylaştı. Çekimlerinin tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Jonathan Smith, "Twisted Metal'in oyuncu kadrosu ve ekibi özel bir şeydi. Yıldırım gecikmeleri, aşırı ısı ve söylenenleri yapmayan arabalarla bile, herkes Twisted Metal'in mümkün olduğunca tekmelediğinden emin olmak için elinden geldiğince çok çalıştı.

"Çekimlerin son günü, kampın son günü gibi hissettim, bol bol kahkaha, birkaç gözyaşı ve Sweet Tooth'un kamyonunun arkasına dondurma dağıtıldı. Yaz çekimlerimizi yaparak geçirdiğimiz bu çılgınca şeyi görmeniz için hepimiz sabırsızlanıyoruz. Şimdi, yayınlamak için!" sözlerine yer verdi.

Twisted Metal'in dizi çekimleri tamamlandı

Son Dakika Gamegar Twisted Metal'in dizi çekimleri tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement